NAZI Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja niestety zachaczylem okiem o komentarze i.... i bez komentarza. Co Ci ludzie na nasz temat wypisuja to mi sie w glowie (chociaz duzą mam) nie chce zmiescic....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Skutery przekraczają 50 km/h, a często nawet 90 km/h/ Z tego co wiem to skuter i nawet 170km/h pojiedzie (Suzuki Burgman 650 k3) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Skutery przekraczają 50 km/h, a często nawet 90 km/h/ Z tego co wiem to skuter i nawet 170km/h pojiedzie (Suzuki Burgman 650 k3) ;) heheh dokładnie sporo ludzi myli pojęcie skutera i motorowera. a nie każdy skuter to motorower i nie kazdy motorower to skuter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 k*&%wa, szlag człowieka trafia, jak czyta takie bzdety. Czy te tępe głowy czasami myślą, zanim coś napiszą??? :D ;) ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 podobaja mi sie komentarze ludzi o nas - dawcy organow - :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D no k*rwa kretyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jestem wku**wiony jak szlag na tego rodzaju teksty! Nawet mi se nie chce polemizowac na forum, lub tym bardziej z Policjantami na drodze na ten temat. Znam dobrze polityke i cisnienie wywierane na gosci z drogowki stojacych na drodze aby nakrecac spirale nienawisci wobec nas i usprawiedliwiac dziwne 'ruchy' Wladzy...wiekszosc z NICH to kolesie ok, ktorzy takze jezdza na dwoch kolach po pracy...ale jak maja sie zachowac gdy np. w Poznaniu motorkowcow scigaja smiglowce, drogowka na rozkaz rozpie**ala od lat znane miejsce spotkac motonitow w srody- Stajenke Pegaza!?!?! Rzygam tym! Nacisk medialny jest straszny- wylamala sie raz lokalna, malonakladowa, bezplatna (temat na forum) gazetka poznanska i juz byla riposta zastepcy naczelniak drogowki w jednej z gazet, ze nie nagonka ale...itp,itd...! Zginiemy,zdechniemy,zgnijemy z tymi naszymi otwartymi tlumikamu, za wysokimi blotnikami,sladami po zagieciu tablic, 'amerykanskimi wersjami' i "dziwnimi" swiatlami w street'ach...Pozostaje chyba tylko nam dawac "big szacun" glowa lub reka ludziom z drogowki, ktorzy lapiac nas na znacznym przekroczeniu szybkosciu suszarka tylko z politowaniem kiwaja glowa. Ja tak robie bo jezdze z szybkosciami, ktore nie 'mecza mi rak' i czuje sie choc w malym procencie ok w stosunku do Tych ludzi, ktorzy zaraz nie wzywaja smiglowca zeby dogonic motocykla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Z TV mozna sie dowiedziec jak można jeżdzic motocyklem bez trzymania kierownicy :-D Paranoja W Polsce i tak mało który motocykl jest w stanie sam jechać prosto bez trzymania kierownicy :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi