zajc Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam takie pytanie. Na obecnym filtzre powietrza(MIW) zrobilem juz jakies 9 tys km i wypadaloby go zmienic. W Larssonie dostepny jest wlasnie MIW za niecale 8 dych i HifloFiltro za 62 zeta. Czy ten Hiflo jest marka godna zaufania i czym moze sie skonczyc jego zastosowanie-gorsze osiagi, wieksze zuzycie paliwa? Pytam, zeby nie bylo ze zaoszczedzilem pare zlotych a sie okaze ze bubel kupilem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 co do powietrza to nie wiem, ale niedawno założyłem olejowy do mojego zefirka i wyglądał przyzwoicie, w końcu to made in UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Poza ceną nie ma chyba najmniejszych różnic.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Taa z filtrami oleju to jest tak ze nie odczuwa sie zadnych roznic w czasie jazdy-cokolwiek by sie zalozylo(ostatnio Dominik sam mi podczas wymiany oleju zalozyl Hiflo;) ) ale z filtrem powietzra jest troszke inna sprawa-ma on jednak duze znaczenie co do osiagow silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mam hiflo nowy, powietrza i... co tu mozna powiedziec? spalanie spadlo o okolo 0.5l, bo stary byl zasyfiony, pewnie na innym nowym filtrze tez by spadlo ;) porzadnie wykonany, wszystko pasuje, ogolnie faktycznie poza cena niczym sie nie rozni od japonskich wyrobow (przynajmniej na oko, pod mikroskopem go nie ogladalem i analizy chemicznej nie przeprowadzalem ;) ). gadalem z kolesiami z larssona - b. duzo sprzedaja zarowno do oleju jak i do powietrza znanym trojmiejskim serwisom, wiec bubel to na pewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi