karzeł Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 sprawdzcie sami :evil: fota mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 hahaahah dobre :evil: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nie sadzilem ze zwykla gleba moze byc zdjeciem dnia :evil:takie mielismy smiechy z enduroguyem z tego a tu prosze adminowi bikepics sie spodobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nie uzywasz zadnego stroju na moto :?: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 nie uzywasz zadnego stroju na moto Przeciez ma buty, buzer, rekawiczki, kask, gogle czyli to co najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w tej chwili nie posiadam... bo dlugo nie wiedzialem jaki bede mial motor a chce pod kolor motoru...i teraz sie dogadalem z filem i za jakies dwa tygodnie powinienem miec...bo do lomianek mi sie jechac nie chce a u niego nie to ze blizej a naweet taniej :evil: a jak to enduroguy napisal. to co najwazniejsze mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Przeciez ma buty, buzer, rekawiczki, kask, gogle czyli to co najwazniejsze No ale na zdjeciu widac tylko kask..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 radze zainwestowa w patrzałki :P nie no zartuje...Buty mam ale pod spodniami bo sa szerokie... i buzer i rekawiczki golym okiem widac i buty tez :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zobaczta na to foto http://www.bikepics.com/pictures/414850/ baba to czy chlop :?: :-) :-D :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 TO JEST NATHA ! kolezanka z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zobaczta na to foto http://www.bikepics.com/pictures/414850/ baba to czy chlop Ale dowaliłeś :? To jest jedna z dziewczyna na 4um... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Oj Nitomen, nagrabiłeś sobie, to nasz Forumowy rodzynek - Natha. I nie wiem, czy by ci zadka nie skopała na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zle patrzysz, wejdz na jego katolog i oberkaj inne zdjecia z tego dnia, ma to co trzeba Oj Nitomen, nagrabiłeś sobie, to nasz Forumowy rodzynek - Natha. I nie wiem, czy by ci zadka nie skopała na torze. ja tam bym chetnie z nia pojezdzil tylko bym musial cos porzadnego sobie kupic hehe, a nie DRka zasuwac heh, niech tylko w totka wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Czlowieku, weź tego posta zmień. Może jeszcze nie wszyscy to zobaczyli. Bo zaraz plaska na twarz przyjmiesz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 oj nitromen ale teraz dowaliles :lol: miej nadzieje ze ci wybaczy albo nie czyta tego topicu :evil: p.s. ale mine ma straszna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi