PROSIACZEK Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Interesują mnie dwa modele Kawasaki: EN 500 i VULCAN, ale słyszałem że coś jest z nimi nie tak (wadliwy rozrząd). Potrzebuje fachowej porady bo ze mnie żaden mechanik. Chcę poprostu kupić niedrogiego choppera(do 8000) w porządnym stanie nie wymagającym wkładu finansowego. Proszę o pomoc, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja moge ci sprzedac swojego jak chcesz bo potrzebyje kase na wesele ale nie za mniej niz 10 tys. :buttrock:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Poszukaj w wyszukiwarce na forum o EN500 jest masa informacji, pisałem też o nim w Świecie Motocykli (chyba numer 2/2005) porównując z Virago 535. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Hejka!Zobacz sobie tu:http://republika.pl/chudzikj/U mnie słychać rozrząd, jutro oddaję moto do serwisu. Jeszcze nie wiem ile to będzie kosztować. Mam nadzieję, że skończy się na regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jeśli może być XV535 to tu masz sprawdzone moto. Znam właściciela i właścielkę. Sprzęt wychuchany, wycyckany, sprawdzony w trasach :evil: Gość wprawdzie mieszka w Nowym Dworze Maz. ale jest z Lublina i często tam jeżdżą wiec mógłbys pewnie kiedyś obejrzeć. Najpewniej na Chmielakach za 1,5 tyg. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=31476 Pzdr.Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 A moze cos takiego http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Chcę poprostu kupić niedrogiego choppera(do 8000) w porządnym stanie nie wymagającym wkładu finansowego. Proszę o pomoc, z góry dzięki. Hej prosiaczek, ja też jestem właśnie na etapie kupowania sprzętu. Za 2000 Euro (ok 8 tys PLN) jesteś w stanie sprowadzić sobie naprawde ładne cacko od zachodnich sąsiadów. Przejrzyj sobie www.autoscout24.de Jest duży wybór całkiem ciekawych modeli w tej cienie.Ja Ci polecam virówkę 535, LS650 (jeśli nie jesteś przypakowany facio 180 cm). Nie wiem czemu KAwa do mnie nie przmawia tak jak inne... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Na szczęście rozrząd mam OK! 6-7 stówek w kieszeni ;) [ Dopisane: 29-08-2005, 14:04 ]no i serwis konkretny. Polecam: MAX CAR w Koszalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROSIACZEK Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Za mały nie będzie, mam 175 cm. Virażka fakt wydaje się mniej zawodna no i ten KARDAN, ale kurcze(mam nadzieje że nikogo nie uraże) jakoś nie mogę sie przekonać do jej wyglądu<-ten mały baczek > a i teraz jak moja baby poczytała o komforcie jazdy pasażera to już całkiem żyć mi nie pozwala. A co do sprowadzania, to normalnie boje się takich zabiegów bo sam nie mam nikogo, kto się tym zajmuje, a po drugie nie chcę kupić czegoś co wcześniej widziałem tylko na zdj. Jednak PROSZĘ posiadaczy Virago jak i EN 500 o pisanie opinii o swoich sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no i serwis konkretny. Polecam: MAX CAR w Koszalinie.Czy ten serwis zajmuje się tylko kawasaki, czy można do nich wstawić też motocykl suzuki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi