CAM3K Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Grzebyk spojrz na date tego postu... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Wydaje mi się ' date='że S51 wygląda ładniej niż SR50. S51 bardzo dobrze spisuje się w terenie jak i na ulicy a SR50 dobrze jeździ tylko na ulicy. Wyobraźcie sobie jak wjedziecie przez przypadek SR50 w jakąś większą dziurę i uszkodzili byście sobie np. tłumik. Na s51 pewnie byście nie zauważyli ,że przez coś przejechaliście pozatym jeżeli masz tyle lat ile pisze to nie masz karty. Jak by Policja to skontrolowała to mogły by z tego wyniknąć niemałe problemy.Ale wybór należy do Ciebie Aha napisz jakiego dokonałeś wyboru.[/quote'] a nawet ja ci napisze, CPI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 S 50 jest the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ja tam skuterow nie lubie ale simson skuter jest naprawde spoko. ale itak mam zdanie ze kupic zwyklego wszedzie pojedziesz. a tak wogole to wolal bym jakoms yamahe albo suzuki czy honde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Czemu wy tak odkopujecie ;D. Jeśli już mam coś napisać na temat to moim zdaniem z Simsonów najładniejszy jest właśnie SR. Wszystko elegancko obudowane i po nogach nie wieje :notworthy:. Zwykły Simson jest moim zdaniem brzydki i tyle... Za 2500 można kupić Suzuki RG 80, Honde MBX... Ja bym tyle na Simka nie wydał na 100%. Za 1500zł masz już w BARDZO dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Heh "zwykłym wszędzie dojedziesz". A ten kolega z www.easyriders.pl ?? :D Na Słowacje sobie pojechał SR :notworthy: Do turystyki nawet lepszy niz zwykły bo sobie mozna wpakować plecak, czy torbę między nogi i jazda nad morze :) Moim zdaniem zalezy od gustów. Bo po lasach to i tak bym nie jeździł nawet zwykłym bo sie szybciej ściora :wink: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 wsumie to mysle jak thomaszek. ma racje chlopak za 2500 mozna kupic rg albo mbx w dobrym stanie. na simsona tez bym nie wydal tyle kasy. i skuter jest naprawde fadny i super sie simiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi