Gość kuki007 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Mam takie pytanie, bo moze komus od was obiło sie o uszy a jest to dla mnie bardzo bardzo wazne, mianowicie poszukuje trenera enduro ewentualnie cross na terenie trojmiasta - podobno jest taki jeden w Gdyni (Kowalski czy jakos tak) Jakby ktos od was przypadkiem miał jego namiary ktorych kurdę w mordę nigdzie nie moge znaleźć to prosze dajcie mi znac... Pozdrawiam [ Dopisane: 21-08-2005, 16:54 ]eeeee kicha widze ze tu sie nie dowiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LesniK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam!http://motocross.com.pl/forum3/viewtopic.p...7e9f9f5ce73ecca http://motocross.com.pl/forum3/viewtopic.p...7e9f9f5ce73ecca (5 minut grzebania w necie)--Lesnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zapytaj Miczela www.miczel.prv.pl on jest z gdyni czy tam okolic i zna większość osób "Kowala" też tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuki007 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dziekuje bardzo bardzo bardzo mocno, strasznie dlugo szukalem i dorwac tego nie moglem (nie znam niestety za wielu stron o tematyce motorowej) Jeszcze raz dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dobry terner z tych okolic to Marian Zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 widze strzałek że starą kadre to ty znasz :buttrock: M. Zupa , R.Gancewski i pewnie jeszcze kogoś tez znasz :( :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 najlepszy trener z tamtych okolic to MARCIN WÓJCIK który prowadzi szkółke motocrossu regularne treningi itd. na www.motox.com.pl jest link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuki007 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 HU HU 200 zł za trening to troche duzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi