Gość Alister Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Były GS 500 chłodzone cieczą? chodzi mi dokładnie o rocznik 91-97.Jeśli tak to który lepszy? chłodzony ciecza czy powietrzem? Pozrdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Były GS 500 chłodzone cieczą? Kurna ales mnie rozbawil :-D tym postem gs 500 chlodzony cieczą :-D ewentualnie s ale ona takze nie jest chlodzona ciecza tylko olejem :!: Jeśli tak to który lepszy? chłodzony ciecza czy powietrzem? Niemyśl ze sie czepiam ale trudno sie domyślic patrzac na twój wiek Wiek: 25to dziwie sie ze zadajiesz takie pytania :!: Naturalnie ze ciecza (duzo bardziej wydajniejsze np w miescie )tylko przy ewentualnym uszkodzeniu masz co robic :) pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Kurna ales mnie rozbawil :-D tym postem gs 500 chlodzony cieczą :-D ewentualnie s ale ona takze nie jest chlodzona ciecza tylko olejem :!: Kurna aleś mnie rozbawił nie "s" tylko F. Suzuki GS 500F ma małą chłodniczkę oleju żeby ten i tak mający tendencje do przegrzewania się silnik miał troszkę niższą temperaturkę pod owiewkami. Nigdy nie było GS-ów chłodzonych cieczą tylko i wyłącznie powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alister Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jestem laikiem w tym temacie ale słowa krytyki zawsze przyjmuje :) A jak sie przegrzewa to jaki jest objaw bo nie widziałem zadnej wskazówki temp na "desce" ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A jak sie przegrzewa to jaki jest objaw bo nie widziałem zadnej wskazówki temp na "desce" ? obiawu jako takiego nie ma- wiesz te silniki są wytrzymałe, jedziesz raczej na wyczucie. Wiadomo w 30 stopniowym upale nie bedziesz jechał 300 km bez zadnej przerwy. TO tak na zdrowy chłopski rozum - musisz brać. Troche wyobraźni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Kurna aleś mnie rozbawił nie "s" tylko Fok :!: slowa krytyki przyjete pomylilem z cb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Tak jak juz ktos wyzej mowil, Suzuki GS500F ma chlodnice oleju z racji tego ze posiada owiewki wiec podczas jazdy pęd powietrza nie chłodzi juz tak wydajnie, niestety w tym moto nie ma nawet kontrolki ktora sygnalizowala by przegrzanie silnika :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A jak sie przegrzewa to jaki jest objaw bo nie widziałem zadnej wskazówki temp na "desce" ? :)Pierwszy objaw to puchnące sprzęgło (po wrzuceniu biegu jałowego czuć ciągnięcie motocykla). Później to już chyba zatarty silnik sygnalizuje przegrzanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alister Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 dzieki za pomoc :buttrock: teraz przynajmniej jestem trochge madrzejszy :(Jak jeszcze cos wam przyjdzie ciekawego do głowy to chetnie wysłucham porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 dzieki za pomoc :buttrock: teraz przynajmniej jestem trochge madrzejszy :(Jak jeszcze cos wam przyjdzie ciekawego do głowy to chetnie wysłucham poradyjak kupujesz i masz więcej Q, to polecam użycie 'search' na forumzanim Cie wszyscy zbluzgają za 100x to samo pytanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A jam hurt ...chłodzony powietrzem i olejem....GS 500F...bo bez owiewek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Cwaniara!Ja mam tylko cudownym świerzym powietrzem:D [ Dopisane: Środa Sierpień 24, 2005 8:15 pm ]dzieki za pomoc :evil: teraz przynajmniej jestem trochge madrzejszy :PJak jeszcze cos wam przyjdzie ciekawego do głowy to chetnie wysłucham porady Po prostu czytaj forum a wiele sie dowiesz! [ Dopisane: Środa Sierpień 24, 2005 8:15 pm ]dzieki za pomoc :D teraz przynajmniej jestem trochge madrzejszy :PJak jeszcze cos wam przyjdzie ciekawego do głowy to chetnie wysłucham porady Po prostu czytaj forum a wiele sie dowiesz! [ Dopisane: Środa Sierpień 24, 2005 8:15 pm ]dzieki za pomoc :P teraz przynajmniej jestem trochge madrzejszy ;)Jak jeszcze cos wam przyjdzie ciekawego do głowy to chetnie wysłucham porady Po prostu czytaj forum a wiele sie dowiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi