supersheep Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Witam, zakonczone zostaly prace nad filmikiem, nie jest to filmik wylacznie o enduro ale chyba dosc ciekawy.Pierwsza nasza produkcja, prosze o komentarze po obejrzeniu, ma 4 minuty 35 sekund. http://www.megaupload.com/?d=29VGJOAS zachecam do sciagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 yyy jak ja to mam sciagnac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Weź wrzuć na inny serwer bo z tego nie da sie ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 wszystko sie da, trzeba poczekac 45 sekund i potem kliknac w link tam gdzie szedl czas ... ja juz sciagam tylko cos mulowato sie sciaga - 30kb/s :mrgreen: dodane:juz sciagnalem wg mnie film fajny ! jak na pierwszy film to calkiem calkiem !! :) :) :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja to ten gosc na mz czyli glowny bochater filmu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Nieźle, mi sie nawet podoba, Ale na kole takim sprzetem jak Huska WR można przejechać dużoo metrow, ale spoko jest nieźle oby tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Nieźle, mi sie nawet podoba, Ale na kole takim sprzetem jak Huska WR można przejechać dużoo metrow, ale spoko jest nieźle oby tak dalej . oczywiscie ze mozna, tylko ja nie umiem :P zreszta jakos nie specjalnie ucze sie na kole jezdzic :) [ Dopisane: 20-08-2005, 19:20 ]Ja to ten gosc na mz czyli glowny bochater filmu R.Y.B.A nauczyl sie stoppie robic, bedzie w drugim filmie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Jak na pierwszy film to fajnie.Oby tak dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 brakuje tam odglosu prawdziwej maszyny :) (mojego swierszcza :)) i szkoda ze rafala niefilmowliscie brecha by byla :P Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ej ale u mnie nie ma obrazu !!! dlaczego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ej ale u mnie nie ma obrazu !!! dlaczego ???? Wgraj kodeki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 1) wyzuccie te napisy !!! jak dla mnie to wiesniackie2) przedstawienie osob jest spoko3) sama jazda moze byc (triki) : a) jazda na kole - OK B) stoppie - OK c) jazda siedzac bokiem - odpada pzeciez to umie moja siostra (szkoda tylko ze nie umie ruszac :) ) d) stawanie na etce i skakanie - fajne e) podnoszenie sie na rekach na jawie - niepodoba mi sie f) lezenie na etce - fajne g) zakopywanie husky - hehe OK h) jazda z nogami na kierowniku ... czegos tu bakuje... moze stoppie :mrgreen: i) przydaly by sie jakies skoki, koleczka itp. itd. 3) muzyka OK4) przejscia miedzy filmikami OK POWODZENIA Z NASTEMPNYMI FILMIKAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wgraj kodekiskad :> ? bo jakos nie jestem informatykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 skad :> ? bo jakos nie jestem informatykiem To wykaż się chociaż odrobiną inicjatywy, polecam www.google.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 c) jazda siedzac bokiem - odpada pzeciez to umie moja siostra (szkoda tylko ze nie umie ruszac ) To bylo bez rak tylko nie widac bo jakas pala w tym momencie krecila, a jazda bez rak bokiem nie jest az taka prosta choc tez nie trudna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi