enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 oblesnie to wyglada twoj ogar To wierchowina głąbie i jakby ta Twoja DT'tka miala tyle lat i byla w takim stanie to moze bym Cie szanowal. Krzychu a tyl radze troche obnizyc bo moze sie gorzej przez to prowadzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (Moj pierwszy post więc warto było by sie przywitać ...więc...witam :) )Gratulacje! włsna Dt80... mniam! Sam mierze sie z zakupem tego enduro. Mam znajomego w Niemczech i licze na jego pomoc, moze cos ciekawego dla mnei znajdzie :roll: Tym czasem gratuluje... i dalej bede sie slinił na fotki Yamaszek Dt80 i Hond MTX 80...ehh...mem nadzieje, ze do konca wakacji cos wyhacze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No to gratuluje... milej i bezawaryjnej jazdy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To wierchowina głąbie i jakby ta Twoja DT'tka miala tyle lat i byla w takim stanie to moze bym Cie szanowal. To wierchowina jeszcze gorzej mam jawke w takim wikeu i wyglada naprawde dobrze Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To wierchowina jeszcze gorzej mam jawke w takim wikeu i wyglada naprawde dobrze Ciekawe z ktorej strony :?: Silnik pracuje moze i ladnie ale wyglada to to srednio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Gratuluje :-) przyjemnej jazdy życze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 i tak niemam fotek wiec sciemnac mozna :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Krzychu, gratuluje fury i życze gumowych drzewek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie ma sie co dziwić że pokochałeś tą maszyne, DT ma bardzo elastyczny silnik i swietnie reaguje na gaz zważajać na klase i pojemnosć.P.S. "CONGRATULATION" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Piękna dt jak każda zresztą :) gratuluje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ja tez chce YAMAHE DT ale 125 :!: :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 noto gratulejszon :) yamszka ladna a i kotek tez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annuska Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ach.. dtka!!! jestes posiadaczem najpiekniejszego enduro jaki istnieje!! :-) zycze udanej i bezawaryjnej jazdy!! zazdroszcze :buttrock: i pozdrawiam :-D !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 gdzie sa takie dziewczyny ktorym sie dt podoba yno troche starsze :buttrock: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 hehe fajnie że moje moto się podoba.. A co do elastycznośći to jestem poprostu zachwycony.. :buttrock: W aprili wogule niewjedziałem co to znaczy dolne obroty w silniku a tu poprostu jade i w polach wbijam 3 bieg i tak moge sobie jezdzic powoli a nawet na 4 .. Świetne moto:) polecam kazdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi