Skocz do zawartości

Smutne, ale prawdziwe. WYPADKI. wątek wyłącznie informacyjny, bez pogaduszek

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w Warszawie, na łuku wiaduktu od strony ul. Płowieckiej na most Siekierkowski, około 17:30, zeszlifowany i lekko poobijany bordowo-srebrny 1000 (nie wiem co to było dokładnie). Jak przejeżdżałem to właśnie odjeżdżała karetka. Motocyklisty nie widziałem. Innych uczestników zdarzenia też nie było (ani 2oo ani 4oo) więc może tylko szlif?

Karetka jechała niespiesznie, bez sygnałów, więc mam nadzieję, że to dobry znak.

Jak by ktoś wiedział coś więcej - napiszcie.

Dziś w Warszawie, na łuku wiaduktu od strony ul. Płowieckiej na most Siekierkowski, około 17:30, zeszlifowany i lekko poobijany bordowo-srebrny 1000 (nie wiem co to było dokładnie). Jak przejeżdżałem to właśnie odjeżdżała karetka. Motocyklisty nie widziałem. Innych uczestników zdarzenia też nie było (ani 2oo ani 4oo) więc może tylko szlif?

Karetka jechała niespiesznie, bez sygnałów, więc mam nadzieję, że to dobry znak.

Jak by ktoś wiedział coś więcej - napiszcie.

Przejezdzalismy o 17:08 i widzelismy kierowce motocykla stojacego na nogach ktoremu opatrywali prawa reke, obok tez stala jakas osobowka.

Ktoś coś wie nt wypadku na ulicy Hetmańskiej w Łodzi w niedzielę koło godz 23?

Przejeżdżając koło 23:30 widziałem tylko motocykl poważnie uszkodzony.

Obiło mi się o uszy że ktoś widział ciało przykryte workiem, na miejscu był prokurator.

:(

Wczoraj, okolo 19:00 w Warszawie, przejeżdżając ulicą Elekcyjną widziałem motocykl wbity w słup przystanku autobusowego. Wyglądało na to, że uczestnikiem zdarzenia było też auto Renault Megane, które miało uszkodzony przód. Na miejscu była karetka i policja, nie wiem co z motocyklistą...