Croowab Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Pozbadz sie interkomu! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Ja pianki "piorę" raz w tyg i dość długo używam jednej pary.Fakt, że jak są wilgotne to nie działają, ale przez noc wysychają i....Tanio i dobrze.Przy cenie za parę 2 zlote z hakiem to strasznym kuźniarem pojechałeś:-P Ja mam ciągle problem, jak pogodzić piankę i tę cudowną ciszę z interkomem?Pianki zastap choinkami 3mU mnie dziala wraz z scala rider fm Edytowane 10 Czerwca 2015 przez MrGlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Dziś sprawdziłem choinki działają ze scalą rider. Problem powstał inny, po godz jazdy, uszy bolą strasznie, jakby chciało je rozsadzić od środka Edytowane 16 Czerwca 2015 przez mrymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwakola Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 jak założyłęm zatyczki, to nie słyszałem nic wokół siebie, bardzo źle mi się jeżdziło, może to kwestia tego, że mam słaby słuch, ale mimo wszystko zatyczki nie są dla wszystkich motocyklistów, Cytuj sprzedam laryngoskop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Przy cenie za parę 2 zlote z hakiem to strasznym kuźniarem pojechałeś:-P Pianki zastap choinkami 3mU mnie dziala wraz z scala rider fmWiem, ale nie widze sensu kupowania co chwilę nowych.Mam tez jedne robione na zamówienie z odlewu mojego ucha ale piankowe i tak sa lepsze. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rsorix Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A używa ktoś może słuchawek dokanałowych zamiast zatyczek?? Kiedyś miałem pianki comply które fajnie wygłuszały, ale wtedy nie miałem jeszcze motocykla. Więc nie miałem jak ich przetestować więc co sądzicie o takim rozwiązaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kumpel tak jezdzi i sobie chwali. Ja nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Stopery czy tam zatyczki mają to do siebie że są po prostu miękkie. A włożyć taką słuchawkę dokanałową.. nic przyjemnego. Próbowałam, ale na dłuższą trasę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jak jezdzisz bez kominiarki to rzeczywiście lipa. Z kominiarką to nawet działa, trudniej wyszarpać słuchawki. Ale rzeczywiście, wybitnie przyjemne to to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalBeast Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Trochę w inną stronę temat mam.Ruszyłem kiedyś w trasę w zatyczkach piankowych i mało się na pierwszych lepszych zakrętach nie zabiłem. Zaczęło mi w głowie jakoś wirować i nie mogłem utrzymać właściwego toru jazdy. Próbowałem jeszcze parę razy i ciągle to samo, mniej lub bardziej. Czuję taki dyskomfort, jak bym łyknął jakieś procenty przed jazdą.Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Może zaburzenia błędnika. Zalecam wizytę u neurologa i otolaryngologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalBeast Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Może zaburzenia błędnika. Zalecam wizytę u neurologa i otolaryngologa. Nie, z równowagą itp problemu nie mam, sporty ekstremalne i motocross to moje główne zajęcia.Coś się dzieje zwyczajnie po włożeniu stoperów. Brak koncentracji odczuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie, z równowagą itp problemu nie mam, sporty ekstremalne i motocross to moje główne zajęcia.Coś się dzieje zwyczajnie po włożeniu stoperów. Brak koncentracji odczuwam. Ja po prostu nie mogę mieć nic w uszach bo mnie właśnie szlag trafia. Wolę szum niż wkur..zdenerwowanie. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGlub Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja po prostu nie mogę mieć nic w uszach bo mnie właśnie szlag trafia. Wolę szum niż wkur..zdenerwowanie.Bo sie nie przyzwyczaiłeś. Pewnie tez nie wyrownywales cisnienia po aplikacji i stąd wkurr zdenerwowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Bo sie nie przyzwyczaiłeś. Pewnie tez nie wyrownywales cisnienia po aplikacji i stąd wkurr zdenerwowanie.Nie, nic z tych rzeczy, po prostu nie lubię. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi