miszerski Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 nie wnikajac w szczegoły czy ktos wie z jakiego łozyska wyjmie sie kulki o srednicy 6mm.ruski mi zrobili psikusa i z kompletem biezni dostałem 2 rodzaje kulek. a juz bym przod poskładał.....paka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Najprawdopodobiej z 6203 ale pewien nie jestem. Spróbój może znajdziesz coś od rowerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 o ile sie nie myle kulki 6 sa w lozyskach tylnego kola ogara 200! a ile tych kulek potrzebjesz? bo ja napewno mam troche tego w garazu(to juz sa sporawe kulki) kiedys na innym forum wlasnie wyslalem gosciowi pare rodzajow(tzn wielkosci) kulek bo potrzebowal do czegos tam... w normalnym liscie i doszlo bez komplikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 W sklepach z łożyskami sprzedają kulki luzem nie wiem tylko czy mają taki rozmiar.Kosztuje to grosze a nowa zawsze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKMT10 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jak się domyślam chodzi o łożyska w główce ramy to najprędzej w sklepie z łożyskami a następnym razem o łożyska i uszczelniacze pytaj najpierw w sklepie potem u ruskich, mniej niespodzianek :twisted: a koszty podobne (nie wspomnę o jakości :!: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 juz znalazłem...wszedłem do sklepu z łozyskami i normalnie dosta.łem 44 nowe kuleczki 6mm za 3 zł. mam nadzieje ze posmigaja w tych ruskich biezniach i je przezyją : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 w ogarze 200 w kolach nie ma lozysk tak dla wyjasnienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 w ogarze 200 w kolach nie ma lozysk tak dla wyjasnienia ;) a co plastikowe tulejki?? Miałem Ogara 200 i były łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi