zielorz Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mobil Extra 2 T lub midland ful synthetic p.s. enduromaster wiesz gdzie tego midlanda kupic bo u nas sie skonczyl bo ostatnio dziadka wyslalem i nie ma i juz dawno nie bylo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 http://www.midland.pl/siec/ Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 a motul 600 też dobry :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 no to co z tym dozownikiem ? poradzcie. Jak narazie jestem uziemiony , wyje*balem sie na WSk i mam noge w szynie ... he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja pierdziele tutaj kłutnie o to były a ty sie pytasz !! CHcesz sie brudzic wywal dozownik !! Chcesz byc komfortowy zostaw Go i tyle !! co my tu mamy Ci powiedziec przeczytaj sobie od poczatku ten temat to bedziesz wiedział http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=31039&start=0 o czym mówie :buttrock: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 odpowiedzcie czy motul 600 też jest dobry do 2T :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 NO jest napisane 2t to co ma byc zły :roll: !! Pomysl troszeczke !! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ja tam leje Castrola R2 racing bike bo tego mi polecil koles od ktorego kupilem motor w proporcji 150 ml oleju na 5 litr wachy. A skoro mowa o olejach to mam pyt. mam 2 t wyczyna(CR-ke 125) i jaki najlepszy i najtanszy bylby olej do skrzyni biegow?? bo na poczatku jak wymienialem kupilem castrola full synthetic za 65 zl za 1 litra ;/ zajebiscie drogi... jest cos tanszego i dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ponoc (nie probowalem jeszcze) zwykly jakis lux czy cos 10W40 :buttrock: a poza tym co myslicie o Mobilu 2T full syntjetic bo dzisiaj takiego widzialem Moto_boY ja do swojej crki teraz prawdopodbnie najleje cos dobrego bo mam troszke kassy to bedzie mnie stac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Skończył mi sie Orlen Platinum Semisyntheick 2T i chcę kupić następny inny olej. Co polecicie w cenie około 25zł?? Ja leje ELF MOTO 2DX RATIO, cena u mnie wynosi coś koło 24zł za litr, ale nie jest to olej syntetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 do skrzyni to motula expert 10w40 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja pierdziele tutaj kłutnie o to były a ty sie pytasz !! CHcesz sie brudzic wywal dozownik !! Chcesz byc komfortowy zostaw Go i tyle !! co my tu mamy Ci powiedziec przeczytaj sobie od poczatku ten temat to bedziesz wiedział http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=31039&start=0 o czym mówie :buttrock: hehe wez zwalaj z takimi komentarzami, wyszedles na glupka bo nie zrozumiales o co mi chodzi. Porazka.... AAA i wez do reki slownik bo mnie oczy bola od twoich postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 enduromaster : a orientujesz sie moze ile kosztuje litr motul expert 10w40 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 26-28 zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 enduromaster : a to cena jeszcze jeszcze ,ja to przeplacilem za ten olej castrola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi