PomyK Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 jeszcze 5-10 cm i snopy iskier by leciały :twisted: [ Dopisane: 11-09-2005, 13:15 ]...od podnóżków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Gratulacje! A co to za wydech?? Bo to nie fabryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 to narazie niestety fabryczny wydech,na następny sezon planuję yoshimure , podobno po zmianie wydechu idzie o niebo lepiej , chociaż i tak nie jest zle :) W krakowie był inny egzemplarz ,miał więcej przebiegu i był droższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Oczywiście ja też gratuluję! też zastanawiałem się nad tym motocyklem ale pochwale się od razu ze zdecydowałem się na XT660X :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ostek.. jak tam noga? wykurowałeś sie już? Niestety następnym razem ( 2 tyg) później ktoś na kmx 125 zaliczył podobnego szlifa... mam na filmiku jak tylko szura po ziemi :roll: ) Drz zajefajne moto :) a jak na kole lata ;) Jeździłem na wersji enduro... kurde.. tyle mocy to ja bym chciał mieć ;) Zdrowiej!! Jak stopnieją śniegi jesteś na S1 :P (mam nadzieje ;) ) ja znowu chce zobaczyć Drz w akcji :twisted: Pozdrawiam ;) DOPISANO: kurde... dopiero teraz zobaczyłem date założenia tematu.. sorki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 hehe ,jasne że na s1 jeszcze pośmigamy ,ale temu na KMX chyba nic sie nie stało bo widziałem go puzniej na fotach jak Tomcio miał "wodowanie". w sumie jak bym miał buty na moto i jakiś buzer to nic by mi sie nie stało .DR-Z przechodzi aktualnie tuning w postaci wywalenie wszystkiego co niepotrzebne :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Tomcio wodował DR'ke jeszcze przed tym S1 i dlatego sie nie pojawił... (szkoda, bo Chris fajnie na niej wymiatał na gumie ... ) A temu z KMX'a nic sie raczej nie stało (noo.. obdarł sobie ręke przez rękawiczke.. jak to możliwe? nie wiem :) ) Szkody w moto podobne do tych u Ciebie... A co wywalasz? to co sie przyrysało zmieniasz czy ogólnie to co brzydkie ? :P Na ostatnim S1 naliczyłem około 20 motocykli... Nie było Chrisa, Luleja, Ciebie to nie miał kto jeździć ;) Jedyne enduraki to był właśnie ten Kmx i Bartek na LC4... Adaś kapcia przebił w cebrze :roll: ehhh na początku sezonu widzimy się pełną ekipą :twisted: Sorki za OffTopic :oops: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ma ktoś ten numer motocykla gdzie jest test XT660X SM ?? to chyba 7/2005 ... moze skany lub wersja plikowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Znowu odkopany temat!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sorki ... obiecuje że to pierwszy i ostatni raz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi