JulekSukiPP Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam! Poszukuję schematu modułu zapłonowego do XJ750na obudowie ma takie napisy:TYPE TID14-065G2-10 Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nie ma czegoś takiego jak schemat ideowy moduu zaplonu.Jeżeli się pogniewal to trzeba go zamienić na sprawny.Jest jeszcze możliwość naprawy u poprawiaczy elektroniki ale oni nie dają żadnej gwarancji na ewentualne uszkodzenia silnika związane bezpośrednio z eksploatacją takiego modulu.PS. sory za blędy ale zgnela mi kreska na literze L Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Piotrze! Jeszcze nie spotkalem urządzenia elektronicznego, które niemialoby swojego schematu.Pytanie, czy komus sie chcialo go narysowac, bo ze sie ich nie publikuje, to wiem doskonale.Mam ochote na pewne poprawki i schemat by mi pomogl. Jezeli go ktos juz zrysowal, to wolalbym nie wywazac otwartych drzwi. A swoja droga, masz taki Piotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Musisz zglosic sie do kogos robiacego elektronike motocyklowa tak jak R2D2 na preclach. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzieki Adamie.O cos takiego mi chodzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 modul zaplonowy do takiego silnika mam ale schematu nie posiadam.Jestem tylko mechanikiem i mam ciągle problemy z elektryką bo nie potrafię naprawić czegoś czego nie można zobaczyć a wszystko co ma pow 6V zaczyna mnie kopać. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jestem tylko mechanikiem i mam ciągle problemy z elektryką bo nie potrafię naprawić czegoś czego nie można zobaczyć a wszystko co ma pow 6V zaczyna mnie kopać. Cool!Ja jestem zawodowym bardzo energo-elektronikiem :) .1000V to slaby wynik... :twisted:Kiedys tez mowilem, ze do czegos powyzej 24V sie nie dotkne.A teraz? Mowie Ci, 12V pryszcz na d... ;) Nawet wysokie napiecie na swiecy nie straszne... choc lepiej tam lap nie klasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi