rad3k Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 Ja podobnie ja VX tez bym wybral Yamahe. Chyba wole troche dluzej odkladac i kupic cos z klasa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNEEs Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Tak jak kolega wyzej powiem, ze to kwestia gustu. Aczkolwiek w 125 cm3 kroluje Aprilia, w 500 polecal bym suzuki gs albo kawe er5, w 600 CBR CBR i CBR ;) no moze byc Hornecik albo Bandit, w wyzszych pojemnosciach to tylko hondziore najlepiej x11 : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Czytam i czytam , a widzę tylko same pierdoły: jaki olej, słabe chromy , itp..... dla mnie beznadzieja.Paru ludzi , chwała im za to , ma coś do powiedzenia.reszta to kółko wzajemnej adoracji od dobrego czasu, chyba że takie panuja tu zasady czyli .............Bez urazy to moje subiektywne zdanie. Ps. dyskusja mile widziana THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Ptasiek, jakoś Cię nie rozumiem. Ni ch** nie wiem, o czym Ty w ogóle piszesz. Napisz konkretnie, skrytykuj z sensem konkretne rzeczy, a nie pier**sz jak potłuczony, że my jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji.Wyjaśnij sprawę, proszę. A co do X11, to jakoś się nie przyjęła. Wcale nie jest to dziwne, skoro wygląda jak ... w sumie nie ma do czego porównać. A naked powinien wyglądać tak, jak wyglądały motocykle w latach 60. Proponuję wyszukać w jakimś googlu haseł Norton, BSA, Matchless, Ariel, ... X11 jest krytykowana przez każdy test w sieci. Co z tego, że ma moc jak niedźwiedź? Nie oferuje nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNEEs Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Tak owszem jesli sie go widzialo tylko na zdjeciu........ Wez nie gadaj glupot jezdzilem nim nie raz to nic ze ma moc moze i za duzo nawet(on poprostu wyglada ZAJEBI$#cie) kazdy prawdziwy motocyklista to powie. peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Szkoda, że wkoło Ciebie sami podrabiani motocykliści i pozerzy. Redakcja Superbike, jak stwierdziła wyższość Yamahy XJR i Suzi GSX1,4 nad X11 też sie nie nadaje do niczego. Oj, żal mi Was - prawdziwych motocyklistów, że musicie cierpieć wśród motłochu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Czytam i czytam , a widzę tylko same pierdoły: jaki olej, słabe chromy , itp..... dla mnie beznadzieja.Paru ludzi , chwała im za to , ma coś do powiedzenia.reszta to kółko wzajemnej adoracji od dobrego czasu, chyba że takie panuja tu zasady czyli .............Bez urazy to moje subiektywne zdanie. Ps. dyskusja mile widziana THX pewnie ze jestesmy towarzystwem wzajemnej adoracji :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNEEs Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 "Szkoda, że wkoło Ciebie sami podrabiani motocykliści i pozerzy. Redakcja Superbike, jak stwierdziła wyższość Yamahy XJR i Suzi GSX1,4 nad X11 też sie nie nadaje do niczego. Oj, żal mi Was - prawdziwych motocyklistów, że musicie cierpieć wśród motłochu" Tak więc wszyscy motocyklisci z Kołobrzegu to "pozerzy" wez, lepiej nic juz nie pisz.Jestes mądry po drugiej stronie kabla. Ride FOR FUN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 A naked powinien wyglądać tak, jak wyglądały motocykle w latach 60. Proponuję wyszukać w jakimś googlu haseł Norton, BSA, Matchless, Ariel, ... X11 jest krytykowana przez każdy test w sieci. Co z tego, że ma moc jak niedźwiedź? Nie oferuje nic poza tym.tu akurat z toba sie niezgodze jak by chciał coś takiego to kupuje sobier klasyka ... ,mnie osobiście niepodobają sie 2 amory w tylnym zawiasie 2 tłumniki i prosty tył ;) ochyda!!!wygar 4 w 1 centralny amor i zadarta do góry du...a bardziej kierunek streetów w nakedach mi sie podobaa co że x11 nic więcej nieoferuje?? a popatrzcie na V maxa total shit patrzac na to cos ni to w 5 ni to w 9 niewiadomo co to ,a każdy ja kocha!!! to samo bedzie z x11 ludzie poprostu krytykuja bo tego nieznaja ,a gazety po pierwsze sa sponsorowane wiec musz nhiektóre motory pokazać z leprzej strony :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNEEs Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Widze, ze wrescie ktos kto sie zna odezwal sie : )Jaki masz sprzet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 ku.. jak nie jak tak :lol: :twisted: bandit 1200n :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Towarzystwo wzajemnej adoracji ku*** jego mać ;) Dobra, peace, nie bedziemy się przecież kłócili o gusta. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Widziałem X11. Wygląda, jak żaba kopnieta w dupę. Naprawdę są ładmiejsze nakedy - począwszy od bandita 1200, po XJR 1300. Osobiście z oferty Hondy podoba mi się CB 1300 - zajebisty sprzęt, super wygląd. Pozdrawiam, Paweł PS. Mam prosbę do nowych forumowiczów - wejdźcie najpierw trochę w nasz klimat, a dopiero potem dawajcie teksty o towarzystwie wzajemnej adoracji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Ja wole X4 jest naprawde super.Ale nie wiem co bym wybrał jak miałbym kupic V-max czy X4 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Myślę, że w XXI wieku zaawansowanie technologiczne jest takie duże, że nie ma mowy o różnicach w sprzętach wiodących producentów. Co innego małe firmy i samoróby ale co do tych ostatnich nie mam w pełni sprecyzowanej opinii. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi