adi Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam, troche mnie tu nie bylo.Mam problem ,bardzo podoba mi sie cebra F-4i Sport,ta z dzielonym siedzeniem i chce cos takiego kupic a problem polega na tym ze procz danych katalogowych niewiele wiem o tym sprzecie.Jedni mowia ze jest to "F" inni ze poprzedniczka "RR",tak wiec szukam opini kogos kto pomyka na takim cacku,bede wdzieczny za kazda informacje.Aha a moze ktos z forumowiczow chcialby sprzedac "Sporta"Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jaka poorzedniczka RR? 8O RR to zupelnie nowy motor ,ktory tylko wskoczyl na miejsce sporta . a f to poprostu wygodniejsza kanapa :-D ja mam F4i chodz przy kupnie zastanawialem sie nad sportem ale ,ze mam plecaczek wybralem wygodniejsza wersje .Roznice miedzy moim a sportem to drobnostki nie liczac siedzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 i o taka odpowiedz mi chodzilo,a w hondzie w k-cach twierdza ze to poprzednik rr ale ja sie z nimi nie zgodzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 zeby sprzedac to przysiegna ze F4 byla w prostej lini poprzednikiem RC211V ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 poza czarną ramą, złotawymi lagami, dzielonym siedzeniem, trochę innym wyglądem tylnej lampy, te dwa motocykle to to samo. Być może wersja sport będzie lżejsza o 0,5 kg z racji tej, ze ma mniejsze siedzenie :-)Wybierz ten który Ci się bardziej podoba. Co do kupna/sprzedaży to poszukaj na allegro, ostanio pomagałem kumplowi szukać motocykla i w sumie widziałem tam kila f4i sport, trzeba by tylko im się bliżej przyjrzeć i nie sugerować się okazyjna ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wersja sport w porównaniu do F ma wzmocnione sprzęgło i krótsze przełożenie 5 i 6 biegu.Rama jest ponoć wzmocniona w okolicy główki ramy i wahacza, sam wahacz jest dłuższy.Rozstaw osi jest minimalnie mniejszy w sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 JAK nie bedziesz czesto wozil pasazerki to bierz sporta w innym przypadku polecam zwykla f jest duzo wygodniejsza i po dlugich trasach nie zchodze tak polamany jak kumple z R6 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Dzieki wszystkim za pomoc i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 to co Sport czy eFka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tak wiec wybor to Sport,teraz trzeba tylko znalezc cos super i DZZZIIIIDDDAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jezeli szukasz cos extra to moze moja CBR-ke bys kupil???? http://213.239.204.89/phpBB2/viewtopic.php?t=7918 jest to wersja F przerobiona na FS pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jezeli szukasz cos extra to moze moja CBR-ke bys kupil???? jest to wersja F przerobiona na FS Napisz wiecej o tym sprzeciku ktory rok,czy barwy sa fabryczne,jaki przebieg,cena itp bo musze przyznac ze niezla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Napisz wiecej o tym sprzeciku ktory rok,czy barwy sa fabryczne,jaki przebieg,cena itp bo musze przyznac ze niezla.nie jestem andi ,ale widze ,ze jest to zwykla f z przerobionym tylem na sporta pomalowana wRepsol ,rocznik 2002 ,sporty mialy czarne ramy i iiny kolor dekli silnika.BARDZO MI SIE PODOBA ZRESZTA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wersja Walentino Rossi mo jasna rame,jeździlem taka w niedziele cud miod,lekka,poreczna i szybka tylko miala dzwona wiec ta akurat odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ANDI z tego co wiem mial mala przewrotke i po naprawie zrobil motor na replice i ladnie mu wyszlo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi