KaRaKaN Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 siemka słyszeliście moze o torze w okolicy jędrzejowa a mianowicie KONARY :icon_biggrin: ładny tor motocrossowy legalny, jazda oczywiście za free....pare chopek, górki itp 2 km pętla.... ja jesieni były tu zawody... i wiosną tez mają byc ;] tor głównie piaszczysty i bardzo fajny i ciekawy ;] to jest około 45 Km od kielc w strone Krakowa... i około 80 km od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 http://www.motox.com.pl/index.php?option=c...id=963&Itemid=1 widzieliscie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 zna ktos jeszcze jakies tory na pomorzu ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 siemka słyszeliście moze o torze w okolicy jędrzejowa a mianowicie KONARY :wink: ładny tor motocrossowy legalny, jazda oczywiście za free....pare chopek, górki itp 2 km pętla.... ja jesieni były tu zawody... i wiosną tez mają byc ;] tor głównie piaszczysty i bardzo fajny i ciekawy ;] to jest około 45 Km od kielc w strone Krakowa... i około 80 km od Krakowa Czesc Wszystko sie zgadza oprucz darmowosci :D - 10zl placisz od poj (50cc - 80cc) i 20zl od wszystkiego innego powyzej. Reszta się zgadza. ;) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 płaczewo 60km od gdanska :D pewnie chodzi Ci o szteklin a nie płaczewo, w wielgłowach masz, nie długi bo kilomertowy ale pojeździć, potrenować zawsze można. Co byście powiedzieli na stworzenie stronki, na której każdy mógłby dodawać informacje o torach w jego okolicy, to była by taka baza danych torów motocrossowych w Polsce, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A czy ktoś jezdzi w okolicach Zielonek Koło Krakowa?? Lub w okolicach Zabierzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxDamik Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Zna ktoś tor mx blisko Chełma w woj. Lubelskim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy nikt nie jezdzi w okolicach Zabierzowa :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zna ktoś tor mx blisko Chełma w woj. Lubelskim ??W Zamościu juz niedlugo zapewne powstanie. Ale dt 50 i tor ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 SIEMA WSZYSTKIM , SZUKAM JAKIEGOŚ FAJNEGO TORU wW OKOLICACH Myslenic , Mszany Dolnej ( MAŁOPOLSKA ) nie mam prawka ... jeżdże głuwnie w parę osób .. nie lubię jeździć po asfalcie bo pały sie czają wszędzie - zna ktos jakis fajny tor ?? słyszałem że jest coś w rabce ale to techniczny .. ;| PZDR !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam,zna ktoś jakieś tory z podkarpacia(jasło krosno) albo okolice Nowego Sącza,gorlic,pod krakowem wiem że są w Rzeszowie też ale coś bliżej(ja jestem z Gorlic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Paweł:. Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 W okolicy Nowego Targu jest tor , dokładnie w miejscowości Szaflary na równi Szaflarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 zz mnie tez juz wkur*** jazda po polach ostatnio nabralo sie duzo koncidentow i scigaja mnei za to ze jezdze po polach.... Gdzie jest jakis tor zeby moznabylo posmigac w okolicach rzeszowa , przemysla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja wiem tylko że w Rzeszowie koło giełdy jest tor,dość profesionalny a poza tym w tych okolichach to nie ma torów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja wiem tylko że w Rzeszowie koło giełdy jest tor,dość profesionalny a poza tym w tych okolichach to nie ma torów ;) link odnośnie toru w Rzeszowie...http://www.motocross-rzeszow.pl/sub.php?page=otorze Przy okazji ponawiam pytanko o tor w rejonie Nowy Sącz - Gorlice - Jasło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi