Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Nowa ma wiele cech starej maszynki tyle ze zawsze świeży powiew' date=' no i zadupnik sie zdejmuje i jest normalne siodło. [/quote'] :P To w sterej hayi niema miejsca dla plecaczka cos mi sie w to niechce wierzyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Nie, w starej jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Szczerze to bardziej mi sie nowa podoba' date=' chociarz i tak obydwa nie sa ladnymi motocyklami [/quote']On ma być widocznie szybki a nie ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Szczerze to bardziej mi sie nowa podoba' date=' chociarz i tak obydwa nie sa ladnymi motocyklami [/quote']On ma być widocznie szybki a nie ładny. ogladales kiedys motogp??? Piekne maszyny, smukle sylwetki o agresywnej stylistyce podyktowanej badz co badz areodynamika wiec dlaczego haya tak fatalnie wyglada?? Haya ma na sobie tyle cielska ze mozna powiedziec ze jest to humer wsrod mototcykli. Heh wyglada jak gsx-r 1000 ktorego wlozono do pieca i nadtopoiny platstik uformowal sie tak jak widac na busie :) Mimo moich szczerych checi nie moge dopatrzec sie choc jesdnej ladnej kreski w sylwtce tej maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jednemu Hayabusa sie podoba, a drugiemu nie, kwestia gustu. Brzydki "motocykl" to Dodge Tomahawk wygląd jak z kosmosu. P.S. Osobiście Hayabusa bardzo mi sie podoba i podobała. Chciałbym kiedyś miec własną :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK66 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 MOTO ZARYPISTE CHCIAŁ BYM JEJ SPRAWDZIĆ V-MAX na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 W miejsce wydechow rodem z jakiegos cruiser'a wstawic porzadne acropovic i bedzie naprawde bardzo ladny motocykl.Moim zdaniem wyglada lepiej niz poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ....super! I te 195KM mocy ..mniam! ciekawe ile naprawde , zeby chociaz te 170 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hayabusa to zawsze bedzie Hayabusa - nie jest piekna... ale jak sie nia jezdzi :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 O fuuu...straszna krowa i ten opływowy kształt... :roll: Ehhh. Mi sie nie podobi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mi się coraz bardziej podoba... kiedyś w ogłule ble ale jak tak na nią patrze to w sumie swój urok ma!! ale i tak zx12r rulez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi