Skocz do zawartości

ehh, a miałem dzis nie wyjezdzac 2

emzet
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no i jestem motocyklista.

zaliczyłem szlifa bo wypadkiem tego bym nie nazwał.

wygonili mnie w jakiejs sprawie z domu, musiałem jechac na moto. a jakos mi sie nie chciało bo moto było brudne i w ogóle bee.

załatwiłem sprawe, pojechałem po małe zaopatrzenie. i wracajac juz do domu jakies 2km od niego stało sie. jadac w sznurku samochodów miałem moze 40kmh. odległosc dosc spora miedzy mna a samochodem. nagle ktos wymyslił sobie zeby wejsc na ulice, samochód przedemna, i jeszcze jeden wczesniej zaczeły mocno hamowac, ja zeby nie wjechac w dupe równiez mocniej nacisłem na hamylec... przedni i to mnie zgubiło. koło uslizgnęło, moto na bok, ja siedzac na ziemi widze jak moto udeza w samochód z przodu. leje sie benzyna wiwec zakrecam. moto oczywiscie zgasło. ffacet z samochodu przedemna wysiada i oferuje pomoc i pyta o pogotowie. nic mi sie nie działo na pierwszy rzut oka. poprosiłem tylko by odstawił moto z ulica na pobocze i jesli nic w samochodzie sie nie dzieje to nich jedzie. moto miało tylko złamany kierunek i obszlifowane gmole (chwała za to ze jawa je posiada). pierw myslałem ze wsiade na moto i pojade do domu bo niedaleko, ale patrzac na reke zwatpiłem. zadzwoniłem po siostre i jakos sie potoczyło. łapa w gipsie, moto w garazu, matka wsciekła, chce porabac moto. nie wiem co jej powiedziec zeby mi kiedys pozwoliła jezdfic. bo narazie to czarno to widze.

pozdro :P i oby mniej takich postów :D

Ręka się zagoi i wsiądziesz znów na moto

A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18

A matka powie ,że "jesteś moim małym synkiem i się boje o Ciebie" :D skąd ja to znam :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale ja bym się o matke nie przejmował tylko o moto bardziej :P

pozdro :evil:

A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18 Wink

przerabiane , powie ze nadal mieszkasz w jej domu i masz sluchac co mowi a jak nie to dowidzenia :P przynajmniej u mnie tak jest jak im kiedys mowilem ze bym sobie tatuaz zrobil 8)

A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18 Wink

przerabiane , powie ze nadal mieszkasz w jej domu i masz sluchac co mowi a jak nie to dowidzenia :P

A ty potwierdzisz ze w wszystkim bedziesz sluchal Mamusi, ale jesli chodzi o moto to sie mozesz wyprowadzic. I wszystko wroci do normy 8) Zdrowka

ja spytałem matke po wypadku czy bedzie miała coś przeciwko jak sobie w przyszłym roku coś kupie, to powiedziała że nie bo gdyby miała codziennie rano wstawać i się zastanawiać czy wróce czy nie to by już dawno na łeb dostała... będzie ok. nie przejmuj się!!! ja od 2 miesięcy siedze ze złamaną nogą i żyje :P za rok sobie odbijemy!!! 3maj się

ja spytałem matke po wypadku czy bedzie miała coś przeciwko jak sobie w przyszłym roku coś kupie, to powiedziała że nie bo gdyby miała codziennie rano wstawać i się zastanawiać czy wróce czy nie to by już dawno na łeb dostała... będzie ok. nie przejmuj się!!! ja od 2 miesięcy siedze ze złamaną nogą i żyje za rok sobie odbijemy!!! 3maj się

dzieki za wszystkie słowa, przyszły sezon bedzie dla nas wyzwaniem. ten juz koncze :D

łapa boli jak jasna cholera... ale trzeba przetrwac :P

Martwił bym sie gdyby matka sie nie martwiła ... - przejdzie jej z czasem ( znam z wlasnego doswiadczenia). Szkoda reki :)

Stary przeciez jest dopiero sierpien, w pazdziernik powinienes byc zdrow jak ryba .....jeszcze polatasz :P