emzet Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no i jestem motocyklista.zaliczyłem szlifa bo wypadkiem tego bym nie nazwał.wygonili mnie w jakiejs sprawie z domu, musiałem jechac na moto. a jakos mi sie nie chciało bo moto było brudne i w ogóle bee. załatwiłem sprawe, pojechałem po małe zaopatrzenie. i wracajac juz do domu jakies 2km od niego stało sie. jadac w sznurku samochodów miałem moze 40kmh. odległosc dosc spora miedzy mna a samochodem. nagle ktos wymyslił sobie zeby wejsc na ulice, samochód przedemna, i jeszcze jeden wczesniej zaczeły mocno hamowac, ja zeby nie wjechac w dupe równiez mocniej nacisłem na hamylec... przedni i to mnie zgubiło. koło uslizgnęło, moto na bok, ja siedzac na ziemi widze jak moto udeza w samochód z przodu. leje sie benzyna wiwec zakrecam. moto oczywiscie zgasło. ffacet z samochodu przedemna wysiada i oferuje pomoc i pyta o pogotowie. nic mi sie nie działo na pierwszy rzut oka. poprosiłem tylko by odstawił moto z ulica na pobocze i jesli nic w samochodzie sie nie dzieje to nich jedzie. moto miało tylko złamany kierunek i obszlifowane gmole (chwała za to ze jawa je posiada). pierw myslałem ze wsiade na moto i pojade do domu bo niedaleko, ale patrzac na reke zwatpiłem. zadzwoniłem po siostre i jakos sie potoczyło. łapa w gipsie, moto w garazu, matka wsciekła, chce porabac moto. nie wiem co jej powiedziec zeby mi kiedys pozwoliła jezdfic. bo narazie to czarno to widze. pozdro :P i oby mniej takich postów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Współczuje. Co z reka ???A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ręka się zagoi i wsiądziesz znów na motoA matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18A matka powie ,że "jesteś moim małym synkiem i się boje o Ciebie" :D skąd ja to znam :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ja bym się o matke nie przejmował tylko o moto bardziej :P pozdro :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja jak bylem maly i złamałem sobie zęba (stałą jedynkę) na deskorolce to z deski nic mi nie zostało jak sie stary wkurw** :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18 Wink przerabiane , powie ze nadal mieszkasz w jej domu i masz sluchac co mowi a jak nie to dowidzenia :P przynajmniej u mnie tak jest jak im kiedys mowilem ze bym sobie tatuaz zrobil 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikK Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A matka sie nie przejmuj, zapomni, a nawet jak nie ??? Nie masz 8 lat tylko 18 Wink przerabiane , powie ze nadal mieszkasz w jej domu i masz sluchac co mowi a jak nie to dowidzenia :P A ty potwierdzisz ze w wszystkim bedziesz sluchal Mamusi, ale jesli chodzi o moto to sie mozesz wyprowadzic. I wszystko wroci do normy 8) Zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja spytałem matke po wypadku czy bedzie miała coś przeciwko jak sobie w przyszłym roku coś kupie, to powiedziała że nie bo gdyby miała codziennie rano wstawać i się zastanawiać czy wróce czy nie to by już dawno na łeb dostała... będzie ok. nie przejmuj się!!! ja od 2 miesięcy siedze ze złamaną nogą i żyje :P za rok sobie odbijemy!!! 3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja spytałem matke po wypadku czy bedzie miała coś przeciwko jak sobie w przyszłym roku coś kupie, to powiedziała że nie bo gdyby miała codziennie rano wstawać i się zastanawiać czy wróce czy nie to by już dawno na łeb dostała... będzie ok. nie przejmuj się!!! ja od 2 miesięcy siedze ze złamaną nogą i żyje za rok sobie odbijemy!!! 3maj się dzieki za wszystkie słowa, przyszły sezon bedzie dla nas wyzwaniem. ten juz koncze :D łapa boli jak jasna cholera... ale trzeba przetrwac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a nie tak mialobyc :? :P glowa do gory czas wyleczy rany i mamie przejdzie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Cześć Pełne współczucie! Ale poza tym to może jeszcze niezamykaj tak tego sezonu.A w charakterze pasażera..?Kask jeszcze chyba cały masz. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 u mnie z matka to jest luzno , bo ojciec kiedys w h*j motorami jezdzil i jak glebe mialem to slowa nie mowil a jak matka by sie odezwala to by ja opiepszyl :P jedynie to sie pyta gdzie , czemu i zebym uwazal 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A w charakterze pasażera..?Kask jeszcze chyba cały masz. kasku nawet nie ogladałem ale na pewno cały, moze ma jakas ryska.narazie ciezko jako pasazer, ale jak łapa przestanie bolec i zdejme gips to mysle ze sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 moja matka nie lubi motocykli ,mówi ,że się boi takiej jazdy bo 2oo to nie 4 :P a ojciec to nawet nawet - kiedyś jeździł jawą 350 i ja na początek też chyba sobie taką kupie. :mrgreen: pozdro :) zdrowia życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Współczuje Tobie Emzet :) Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Martwił bym sie gdyby matka sie nie martwiła ... - przejdzie jej z czasem ( znam z wlasnego doswiadczenia). Szkoda reki :) Stary przeciez jest dopiero sierpien, w pazdziernik powinienes byc zdrow jak ryba .....jeszcze polatasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi