tomason2 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wygląd i dźwięk (link z podpisu) cool ;) Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Yaco wyluzuj , Dla Vlaad'a + (wie co pisze), tez widziałam VFR na żywca i wiem co napisałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wrrrrrrrrrrrrrrr... nie zmienie zdania!! VFR zawsze jest pikna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ok Yaco, pozdrawiam :buttrock [ Dopisane: 13-08-2005, 19:46 ];) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 OFF TOPIC/ON Chlopaki, jako ze ten tread napewno wszyscy czytaja ktorzy maja VFR albo takimi sie interesuja, pomyslalem ze moge sie tutaj zapytac;szukam wydechu do mojej VFR 800 RC46 IMa moze ktos cos takiego na zbyciu ?Ale musi byc "przepisowy" czyli z E numerem (niestety ale u nas TĂV nie zna sie na zartach)Mysle ze moze w polsce troche taniej sie dostanie.Jakby ktos mial jakies info dla mnie to prosze na PW alo E-Mail. @Occult, sorry za offtopic ;) OFF TOPIC/OFF SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tym samy w dniu dzisiejszym zgłaszam swój akces do zacnegoHonda VFR Team :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witaj,witajjeszcze jeden ktory wie co dobre ;) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tym samy w dniu dzisiejszym zgłaszam swój akces do zacnego Honda VFR Team eeeeeeeee, zaraz to ja cosik przegapiłem :roll: , fakt ostatnio u mnie ciężko z trybieniem, a to pewnie przez dym z palonej gumy w garażu ;), obiecuję więcej tego nie robić - w garażu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tym samym w dniu dzisiejszym zgłaszam swój akces do zacnegoHonda VFR TeamNareszcie Yaco. Pora wyrzucić do śmietnika psujliwe napinacze rozrządu :mrgreen: . Niech żyją widlaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Yaco, Napisz jak Twoje pierwsze odczucia po kilku zaledwie kilomatrach na VFR. http://forum.motocyklistow.pl/album_person...php?user_id=565 Tu są fajne zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ładne, ładne. Vlaad'a widziałem jakiś czas temu jek wjeżdżał do parkingu pod blokiem, poznałem po motocyklu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hehe - maszynka mniodniasta, moge jedynie porównać (póki co) co mojego poprzedniego sprzęta. Opowieści o wołowatym prowadzeniu można między bajki włożyć - największym problemem jest mózgownica kierowcy, a nie masa mtocykla. Po przejechaniu niecałych 80km okazało się ze VFR bardzo płynnie składa się w zakręty. Co do osiągów - na plus silnika rzeczywiście przemawia zakres użytecznych obrotów i co się z tym wiąże elastyczność na każdym biegu. W drodze od Piotrka w zasadzie nie zmieniałem biegów - i o to mi chodziło. Jeśli chodzi o przyspieszenie jako takie - nie wiem bo jeszcze manety do końca nie rozkręcałem ( na wszystko przyjdzie czas). Póki co pewnym problemem dla mnie są wolne manewry - tutaj 20kg więcej i inna geometria daje troche o sobie znać, ale nie jest tak strasznie, przyzwyczaję się. PS. Piotrek tak mnie nastraszył mocą tego silnika, że wyjechać spod jego domu nie mogłem - chciałem w ogóle bez gazu ruszac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Duży potencjał jest w tym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Yaco, jak już mówiłem wyjedź na prostą, 3000rpm na 1 biegu i szarpnij gazem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi