Skocz do zawartości

Moja nowa VFR :)

Gość PCe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

OFF TOPIC/ON

Chlopaki, jako ze ten tread napewno wszyscy czytaja ktorzy maja VFR albo takimi sie interesuja, pomyslalem ze moge sie tutaj zapytac;

szukam wydechu do mojej VFR 800 RC46 I

Ma moze ktos cos takiego na zbyciu ?

Ale musi byc "przepisowy" czyli z E numerem (niestety ale u nas TĂV nie zna sie na zartach)

Mysle ze moze w polsce troche taniej sie dostanie.

Jakby ktos mial jakies info dla mnie to prosze na PW alo E-Mail.

@Occult, sorry za offtopic ;)

OFF TOPIC/OFF

SirAdam

Tym samy w dniu dzisiejszym zgłaszam swój akces do zacnego

Honda VFR Team

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tym samy w dniu dzisiejszym zgłaszam swój akces do zacnego

Honda VFR Team

eeeeeeeee, zaraz to ja cosik przegapiłem :roll: , fakt ostatnio u mnie ciężko z trybieniem, a to pewnie przez dym z palonej gumy w garażu ;), obiecuję więcej tego nie robić - w garażu :mrgreen:

Hehe - maszynka mniodniasta, moge jedynie porównać (póki co) co mojego poprzedniego sprzęta. Opowieści o wołowatym prowadzeniu można między bajki włożyć - największym problemem jest mózgownica kierowcy, a nie masa mtocykla. Po przejechaniu niecałych 80km okazało się ze VFR bardzo płynnie składa się w zakręty. Co do osiągów - na plus silnika rzeczywiście przemawia zakres użytecznych obrotów i co się z tym wiąże elastyczność na każdym biegu. W drodze od Piotrka w zasadzie nie zmieniałem biegów - i o to mi chodziło. Jeśli chodzi o przyspieszenie jako takie - nie wiem bo jeszcze manety do końca nie rozkręcałem ( na wszystko przyjdzie czas). Póki co pewnym problemem dla mnie są wolne manewry - tutaj 20kg więcej i inna geometria daje troche o sobie znać, ale nie jest tak strasznie, przyzwyczaję się.

PS. Piotrek tak mnie nastraszył mocą tego silnika, że wyjechać spod jego domu nie mogłem - chciałem w ogóle bez gazu ruszac :mrgreen: