heciek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 zataanawiam sie miedzy dwoma motocyklami wagi lekkiej:D prsoze wyrazic swoja opinie i sugsetsje:) krytyka mile widziana:)1 to >>>>>>> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=599302542to>>>>>>>> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59656872 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Koleś,puknij sie w leb.2-gi taki sam temat.Ty chyba rozum zostawileś w kasku jak zdejmowaleś kask z glowy :P Może sobie kup 125ccm mózgu,przyda Ci się :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 hehe, pierwszego tematu nie czyałem, aukcje widzę po raz pierwszy ale bardzo mi się podoba zdanie "I jak chodzi o plastiki to są troszke uszkodzone ale są nowe." hehe, wypadły z pudełka na ziemię i się połamały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja bym brał YAMAHĘ :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Jestem za Yamahą - 250ccm - troche mocniejsza od tej aprilki :P heciek - a czym obecnie jeździsz - to z avatara na 125ccm Mi wygląda :?: ALE czy jest sens - zmieniac, nie masz prawka!!!! - zanim kupisz przemyśl to dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ja Ci radze bierz Ape jest po remoncie, a ta Yamaha z silnikiem 250 ma przejechane tylko 7 tyś. km? Coś mi tu nie pasuje :roll: Ale jeżeli masz kase na paliwo, bo ta TZR bedzie miała spalanie w okolicach 7 l. to możesz spróbować 8) Także ja Ci mówie BiErZ ApRiLiE bo za 4 tysiaki to całkiem fajny sprzęcior :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mnie dziwi w tej tzr sprawa pojedynczego wydechu... 250ccm ma 2 cylindry i 2 wydechy, a skoro producent zastosował 2 to widocznie był w tym jakiś ukryty sens :roll: no i w tej tzr nastaw się na remoncik bo w tej cenie z '97 to dostałbyś zjechaną tzr 125, albo po remonciku z ~'92 z tych dwóch wybrałbym ape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heciek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Siwy_ powiedzial co wiedzial ciekae czy tylko mocny w gebie ...:P :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mocny nie tylko w gębie,ale mam też troche oleju w glowie :-) i nie nabijam sobie postów jak ty :-) Poradź się jeszcze która 125'ka jest lepsza w dziale Skradzione/Podejrzane :-) bo chyba tam jeszcze sie nie pytaleś która 125'tka jest lepsza :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ani jedna ani druga obaj kreca i nie maja pojecia o czym pisza 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mocny nie tylko w gębie,ale mam też troche oleju w glowie :-) i nie nabijam sobie postów jak ty :-) Poradź się jeszcze która 125'ka jest lepsza w dziale Skradzione/Podejrzane :-) bo chyba tam jeszcze sie nie pytaleś która 125'tka jest lepsza :-D Tak heciek lepiej uważaj bo tutaj akurat podzielam opinię siwego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 heciekv jeśli chodzi Ci o moc, prędkość i adrenaline :twisted: to lepsza bedzie tzr :D i w ogóle mi sie bardziej podoba ponieważ jest młodsza, ale aprilia ma dużo rzeczy wymienionych tak więc 70% na tzr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi