_krisss Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 anuska masz jakiś motorek na oku?? Powiedz mi co na to twoi rodzice? Jak oni zaragowali że ty chcesz sobie kupić motorek? mało tego ze chcesz sobie kupić enduro a nie np. skuterek:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 a co myslicie o jakims klasycznym? za jakies dwa tygodnie moj mbx bedzie na sprzedaz (narazie nie moge sprzedac, bo moj ojciec czyli prawny wlasciciel jest za granica)i do tego nie daleko mieszkam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Wiesz stary, ja napewno nie kupiłbym mojemu dziecku jakiegoś gówienka 50 ccm za 4000 zł. Uwzględnij polskie realia, bo wg lepiej pośmigać na simsonie za 1500 zł przez 2 lata a pozniej kupić MOTOCYKL w pełnym tego słowa znaczeniu za takie pieniądze. To tylko moje zdanie :mrgreen: No chyba ze ktoś nie ma co z kasą zrobić to sie zgodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 to co uwazasz tym motocyklem w pelnym tego slowa znaczeniu ??bo za 2 lata to bedzie mogla legalnie smigac tylko 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 za jakies dwa tygodnie moj mbx bedzie na sprzedaz Za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 lepsza DT 125 z rocznika 1997 za 3500 zarejestrowana lub coś większego. A najlepiej było by jakby ona sie przejechała na giełde, pooglądała motorki, przejechała sie na kazdym z nich i stwierdziła czy daje sobie rade czy nie. Bo takie pierniczenie ze to bedzie lepsze dla niej albo cos innego to bezsens... Niech pojezdzi na roznych sprzetach to wtedy zobaczy co jej podchodzi a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 "A DT80 na motorower niby za ile chciał byś kupić 3,5tys to minimum"- Oj przepraszam bardzo ja kupiłem zablokowaną DT80 w dobrym stanie za 2200zł z papierkami. Mimo wszystko nie polecam płci pięknej tego enduro!!!!!! Mój kumpel który jest strasznie słaby nie może podnieść go z ziemi... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Oj przepraszam bardzo ja kupiłem zablokowaną DT80 w dobrym stanie za 2200zł z papierkami.A z rejstracją na motorower :?:Jeżeli tak to dobrze trafiłeś, zdażają się takie oferty :!:Ale ogólnie patrzą po ogłoszeniach to 3,5tys to minimum :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaobserwowałem w tym temacie takie dziwne zjawisko. Ty Enduroboj przyprowadziłeś koleżankę która szuka motocykla. Na wstępie mówisz że TS jest najlepszy i jak tylko ktoś zaproponuje coś innego to odrazu dyskwalifikujesz go TSem. Wiadomo że każdy powie że jego jest najlepszy więc dziewczyna powinna, tak jak mówi Wojtek Dt, usiąść na paru sztukach, przejechać się i zdecydować sama. Ludzie mogą doradzić ewentualnie które motorki się psują a które są bezawaryjne. Chyba ma dziewczyna rozum i jak usiądzie na kilku to stwierdzi który jej pasuje. Kup CZ 380 cross! :P Bardzo lajtowy i przyjazny sprzęt. hehe Jak znalazł dla czternastolatki na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dollot Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ja z koleji moge zaproponawac Aprilke Pegaso lub RXa są dość lekkie przy tym mają sporo mocy. a ceny ostatnio spadły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zaobserwowałem w tym temacie takie dziwne zjawisko. Ty Enduroboj przyprowadziłeś koleżankę która szuka motocykla. Na wstępie mówisz że TS jest najlepszy i jak tylko ktoś zaproponuje coś innego to odrazu dyskwalifikujesz go TSem. Wiadomo że każdy powie że jego jest najlepszy więc dziewczyna powinna, tak jak mówi Wojtek Dt, usiąść na paru sztukach, przejechać się i zdecydować sama. Ludzie mogą doradzić ewentualnie które motorki się psują a które są bezawaryjne. Chyba ma dziewczyna rozum i jak usiądzie na kilku to stwierdzi który jej pasuje. Kup CZ 380 cross! Bardzo lajtowy i przyjazny sprzęt. hehe Jak znalazł dla czternastolatki na początek.Czekaj czekaj :!:Jak wyskoczylem z DT50 to dostałem odpowiedź że to gówno i jak się zapytałem czemu to mi odpowiedziano że nie chodzi o to że motor to gówno tylko że jest słaby :!: :roll: Potem DT80, każdy mówił że jest dobra, ale ja powiedziałem że ma duże gabaryty i mase, na co większość osób przyznało mi racje :!:Potem byla Aprilia RX, na co któryś z użytkowników odpowiedział mi że jest za droga na pierwsze moto i polecił znów DT80 na motorower która ceną jest porównywalna do RX'a :!: Ania jest moją przyjaciółką i próbuje jej pomóc w temacie :!: A co do wypadu na giełde i przymiarki do różnych motocykli to macie całkowitą racje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja dalej bede wałkował swoje jak nie full 50/80 (ktory pod wzgledem masy i prowadzenia super) to moze hard enduro 50/80 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 no to moze zrob ankiete w ktorej beda wszystkie motocykle wymienione w tym temacie :P . I sie okaze. Nie zapomnij dodac w tytule ankiety dla dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie no full dla początkującego :roll: zielorz zastanów się... :-D ...a tak poza tym to chba najlepszy bedzie RX 50 a jak zabraknie mocy to 70 i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jak ma kase to RX, jak nie ma to TS. Wszystko jasne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi