artusz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam dylemat i to duży :cry: . Nie udało mi się zdać 3 razy na placyku (cholerna ósemka zwyciężyła) a ostatnim czasem zakupiłem motocykl (z czego się ogromnie cieszę - kolejne marzenie spełnione). Jednak cóż mi po tej wielkiej radości skoro legalnie i bez stresu nie mogę sobie pośmigać. Może ktoś w Was szanowni forumowicze zna jakieś miejsce w wawie gdzie można sobie pojeździć??? Gdzieś gdzie nie ma ruchu, policji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 odważny post widać że jesteś nowy... lepiej zrób prawko i nie martw się o policję i inne bzdury. ja jeździłam pare tygodni bez prawka bo te wcześniej moto kupiłem i mówię ci że jazda bez prawka to średnia przyjemność. cały czas wszędzie czaisz czy akurat radiowóz nie nadciąga. zapisz się jak najszybciej na powtórkę i naucz się robić ósemki (był tu gdzieś post o ósemkach) Już poprawione :oops: :oops: :oops: sory :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 odwarz Nie jestem pewien czy wyłapałem wszystkie byki.Noo ... to normalnie brak szacunku dla innych użytkowników forum ... A prawko trzeba zrobić. Jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zrob prawko moto poczeka...Co kupiles? Wez jezd z kims na jakis placyk i cwicz ta osemke-o niej bylo duzo na forum-poczytaj moze robisz jakis blad techniczny, a na kursie Ci nie wytlumaczyli...pzdRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja znam dobre miejsce - Tor Stegny, jest tam plac manewrowy i ósemeczka. Proponuje podjechać z kumplem posiadającym prawko i pokręcić się. Opanujesz ósemkę i jazda na egzamin!!! P.S. Jaki motocykl właśnie kupiłeś?? Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Yamaha XJ600N to właśnie moje spełnienie marzeń. Doświadczeni znajomi polecali go jako najlepszy, pierwszy motocykl. Dzięki za wskazanie placyku - właśnie o coś takiego mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Yamaha XJ600N - kawał dobrej maszyny jak na początek, troche większy i mocniejszy od gs-a czy cb 500. Troszke dłużej Ci posłuży - przez swoje gabaryty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A dlaczego 8 cię pokonała?Co robiłes nie tak?W moim przypadku prawdopodobnie stres (przez duże "S") - podobnie miałem przy prawku na B - a teraz jeżdżę już 13 lat.Wziąłem pod uwagę to co pisałeś na temat 8 i jak sam śmigam na placyku to wszystko wychodzi na cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no to powodzenia na egzaminie :) bez prawka nie radze jezdzic... chwile tak smigalem i stwierdzam ze taka jazda nie daje tyle przyjemnosci (stres) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Może ktoś w Was szanowni forumowicze zna jakieś miejsce w wawie gdzie można sobie pojeździć??? Gdzieś gdzie nie ma ruchu' date=' policji.[/quote'] policja jest wszędzie :-D nawet na 4um :-D nie ma takich miejsc w wawie - przecież jeśli do tej pory ktoś nie widział w danym miejscu policji, to nie znaczy że zaraz tam nie przyjadą... jak nie jesteś dresiarzem na gixerze to zrób prawko i dopiero lataj :) :P :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jak nie jesteś dresiarzem na gixerze to zrób prawko i dopiero lataj :) :P :) pozdro600 Heh, nie ma się czym chwalić, ale ja byłem złym rockersem na Junaku chopperze przez dwa sezony bez prawka (nie stać mnie było na kurs). Ale jazda bez prawka to żadna frajda, człowiek jeździ z pełnymi gaciami, czy go czasem polcja gdzieś nie drapnie. Przejeździłem tylko 3000km w ten sposób z powyższego powodu - odradzam wszystkim. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Heh' date=' nie ma się czym chwalić[/quote'] dziadu - jeśli to do mnie. to ja prawko mam :P pozdro600 pees.tylko przez chwile nie miałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 widać że jesteś nowy... Patrzac na dni na forum to raczej nie 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 sugerowałem się ilością postów... :) :P Jak tam artusz?? zapisany na poprawkę?? (za 4 razem trzeba chyba wykupić znowu jakieś godziny nie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artusz Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 sugerowałem się ilością postów... :P :D Jak tam artusz?? zapisany na poprawkę?? (za 4 razem trzeba chyba wykupić znowu jakieś godziny nie??) za 4 razem trzeba zrobić kurs doszkalający - dodatkowe 5 godzin ;) a póki co to całkowicie się spłukałem na motocykl - może we wrześniu się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi