Skocz do zawartości

Jak oblałem trzy egzaminy na prawko i kupiłem motocykl

artusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat i to duży :cry: . Nie udało mi się zdać 3 razy na placyku (cholerna ósemka zwyciężyła) a ostatnim czasem zakupiłem motocykl (z czego się ogromnie cieszę - kolejne marzenie spełnione). Jednak cóż mi po tej wielkiej radości skoro legalnie i bez stresu nie mogę sobie pośmigać. Może ktoś w Was szanowni forumowicze zna jakieś miejsce w wawie gdzie można sobie pojeździć??? Gdzieś gdzie nie ma ruchu, policji.

odważny post widać że jesteś nowy... lepiej zrób prawko i nie martw się o policję i inne bzdury. ja jeździłam pare tygodni bez prawka bo te wcześniej moto kupiłem i mówię ci że jazda bez prawka to średnia przyjemność. cały czas wszędzie czaisz czy akurat radiowóz nie nadciąga. zapisz się jak najszybciej na powtórkę i naucz się robić ósemki (był tu gdzieś post o ósemkach)

Już poprawione :oops: :oops: :oops: sory :oops:

Ja znam dobre miejsce - Tor Stegny, jest tam plac manewrowy i ósemeczka. Proponuje podjechać z kumplem posiadającym prawko i pokręcić się. Opanujesz ósemkę i jazda na egzamin!!!

P.S. Jaki motocykl właśnie kupiłeś??

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

A dlaczego 8 cię pokonała?

Co robiłes nie tak?

W moim przypadku prawdopodobnie stres (przez duże "S") - podobnie miałem przy prawku na B - a teraz jeżdżę już 13 lat.

Wziąłem pod uwagę to co pisałeś na temat 8 i jak sam śmigam na placyku to wszystko wychodzi na cacy.

Może ktoś w Was szanowni forumowicze zna jakieś miejsce w wawie gdzie można sobie pojeździć??? Gdzieś gdzie nie ma ruchu' date=' policji.[/quote']

policja jest wszędzie :-D nawet na 4um :-D

nie ma takich miejsc w wawie - przecież jeśli do tej pory ktoś nie widział w danym miejscu policji, to nie znaczy że zaraz tam nie przyjadą...

jak nie jesteś dresiarzem na gixerze to zrób prawko i dopiero lataj :) :P :)

pozdro600

jak nie jesteś dresiarzem na gixerze to zrób prawko i dopiero lataj :) :P :)

pozdro600

Heh, nie ma się czym chwalić, ale ja byłem złym rockersem na Junaku chopperze przez dwa sezony bez prawka (nie stać mnie było na kurs). Ale jazda bez prawka to żadna frajda, człowiek jeździ z pełnymi gaciami, czy go czasem polcja gdzieś nie drapnie. Przejeździłem tylko 3000km w ten sposób z powyższego powodu - odradzam wszystkim.

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

sugerowałem się ilością postów...  :P  :D  

Jak tam artusz?? zapisany na poprawkę?? (za 4 razem trzeba chyba wykupić znowu jakieś godziny nie??)

za 4 razem trzeba zrobić kurs doszkalający - dodatkowe 5 godzin ;) a póki co to całkowicie się spłukałem na motocykl - może we wrześniu się uda.