kaburas Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam.Mam problema, otoz moja fura(mz etz 250)nie chce palic jak jest zimna lub chłodna. ani na ssaniu ani bez z kopki nie moge jej uruchomic, musze ja pchac i łapie po kilku metrach. jak juz troche pochodzi i ja zgasze to odpala z pierwszego, ale już po 5min znowu to samo.A czasami rano odpala z pierwszego, a pozniej j.w. co to moze być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKMT10 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ja bym stawiała na gaźnik (wyczyść i wyreguluj) może gdzies ssie "lewe" powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 moze slaby akumlator?? uwierz ze banalne, ale czesta przyczyna jak odpalasz rano zobacz czy zatrabi i czy migacze chodza ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 moze slaby akumlator?? uwierz ze banalne, ale czesta przyczyna jak odpalasz rano zobacz czy zatrabi i czy migacze chodza ;) pzdr akumulator jest naladowany klakson trabi elegancko i kierunki swiecą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ja obstawiam zapłon i gaźnik :? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 przerwa na świecy!!!! bankowo tez tak miałem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wymienilem swiece,wyregulowałem gaźnik i pali jak ta lala. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi