Skocz do zawartości

i jeszcze trochę statystyki...

mati1411
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

e tam bzdura...a gdzie tak jest napisane ze kazdy musi miec dzwona? Ja jezdze prawie 4 lata i nie mialem dzwona a czemu??? Wydaje mi sie ze dlatego ze mysle i koncentruje sie na jezdzie-noi moja zasada-samochody chca Cie zabic!!!-pomaga...

te a z tym kiblem to swietny dzwon!!! ale moj kolega pobil-stara MZ 150 wjechal z 2 metrowego zbocza do rzeki...hehehe

a drugi chcial przyszpanowac bo jakies lale chodnikiem szly, i chcial ostro do garazu wiechac(tak zeby moto wyl-co by sie te panienki popatrzyly)...zapomnial ze ma kanal otwarty-rozwalil sprzeta i zlamal noge-a ja jak go dzisiaj nawet widze(dzwona mial 2 lata temu) to nie potrafie sie powstrzymac ze smiechu-to jest dopiero dzwon!

pzdRR

gdzieś wyczytałem (niestety nie pamiętam gdzie) że każdy motocyklista ma przynajmniej jeden wypadek (powarzniejszy) w życiu.. a jak wy sądzicie??

Bzdury, to nie reguła, w życiu róznie bywa. Ktoś może zaliczyć kilka wypadków jeżdząc krótko na moto a drugi jeżdząc całe życie może nie mieć żadnego wypatku.

Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636

dokładnie o to chdzi w statystyce!! nie twierdze że każdy musi nieć dzwona!!! chodzi o to żer jeden może mieć 2 a drugi jeżdzić z czystym kontem... (przypominam tylko domieniek że masz dopiero 24 lata...) ciekawe czy są tu ludzie z starzem powiedzmy 10-15lat i co oni na to???

mati1411 oczywiście mam 24 lata a na moto jeżdzę już ponad 15 lat i dzwona jeszcze(odpukać) nie miałem. Moim zdanie nie ma co w ogóle zawracać sobie głowy jakimiś statystykami. Twierdzisz (tak wyczytałeś) że każdy motocyklistam zalicza chociaż jednego dzwona w życiu a ja twierdzę nadal, że to bzdura !!! ;)

Serdecznie Cie pozdrawiam :D

Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636

Oczywiscie nie jest powiedziane, ze wraz z moto kazdy sobie dzwona kupuje ale nie ma co ukrywac ze wiekszosc z jezdzacych na moto kiedys sie przewroci ze swojej winy lub i nie (moj kumpel 15 lat na moto zero, ja 7 lat na moto i 2) jest to smutne ale prawdziwe. Wniosek jest tylko jeden; ciuchy, ciuchy i jerzcze raz rozwaga ;)

Pozdro