tomek RR Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 witam,e tam bzdura...a gdzie tak jest napisane ze kazdy musi miec dzwona? Ja jezdze prawie 4 lata i nie mialem dzwona a czemu??? Wydaje mi sie ze dlatego ze mysle i koncentruje sie na jezdzie-noi moja zasada-samochody chca Cie zabic!!!-pomaga...te a z tym kiblem to swietny dzwon!!! ale moj kolega pobil-stara MZ 150 wjechal z 2 metrowego zbocza do rzeki...hehehea drugi chcial przyszpanowac bo jakies lale chodnikiem szly, i chcial ostro do garazu wiechac(tak zeby moto wyl-co by sie te panienki popatrzyly)...zapomnial ze ma kanal otwarty-rozwalil sprzeta i zlamal noge-a ja jak go dzisiaj nawet widze(dzwona mial 2 lata temu) to nie potrafie sie powstrzymac ze smiechu-to jest dopiero dzwon!pzdRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 gdzieś wyczytałem (niestety nie pamiętam gdzie) że każdy motocyklista ma przynajmniej jeden wypadek (powarzniejszy) w życiu.. a jak wy sądzicie?? Bzdury, to nie reguła, w życiu róznie bywa. Ktoś może zaliczyć kilka wypadków jeżdząc krótko na moto a drugi jeżdząc całe życie może nie mieć żadnego wypatku. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 dokładnie o to chdzi w statystyce!! nie twierdze że każdy musi nieć dzwona!!! chodzi o to żer jeden może mieć 2 a drugi jeżdzić z czystym kontem... (przypominam tylko domieniek że masz dopiero 24 lata...) ciekawe czy są tu ludzie z starzem powiedzmy 10-15lat i co oni na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 mati1411 oczywiście mam 24 lata a na moto jeżdzę już ponad 15 lat i dzwona jeszcze(odpukać) nie miałem. Moim zdanie nie ma co w ogóle zawracać sobie głowy jakimiś statystykami. Twierdzisz (tak wyczytałeś) że każdy motocyklistam zalicza chociaż jednego dzwona w życiu a ja twierdzę nadal, że to bzdura !!! ;) Serdecznie Cie pozdrawiam :D Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Sacz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Oczywiscie nie jest powiedziane, ze wraz z moto kazdy sobie dzwona kupuje ale nie ma co ukrywac ze wiekszosc z jezdzacych na moto kiedys sie przewroci ze swojej winy lub i nie (moj kumpel 15 lat na moto zero, ja 7 lat na moto i 2) jest to smutne ale prawdziwe. Wniosek jest tylko jeden; ciuchy, ciuchy i jerzcze raz rozwaga ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 hehehe a kto zamierza miec dzwona, zazwyczaj sa to ulamki sekund , ktore sie pamieta w "kratkach" 8) Pozatym medycyna jest tak rozwinieta ze "prawie" moga skladac ludzi o stop do glow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no to chyba ja podwyższam te statystyki bo miałem już dwa pierwszy na motorynce w wieku 9 lat a drugi na etz251 w wieku 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi