marco Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 tak się zastanawiam czy czasem nie jest to może jakiś problem ze skrzynią biegów bo chyba sygnał do licznika idzie ze skrzyni może tam jest coś nie tak i przy dodawaniu gazu cos się z nią nie tak dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nie jezdziłem R1 ale własnie wrócilismy z wyjazdu ponad 4000 km gdzie jeden z uczestników jechał na R6 a my na b12 i gsxr1000 i R6 naprawdę odstaje nawet od b12 - w takiej jezdzie turystycznej nie chodzi o to żeby każdy bieg dociągać do czerwonego a własnie taka jazda była wymagana żeby dogonić pozostałe 2 sprzęty. Niestety ale pojemności i momentu niczym sie nie zastąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Dlatego, do uniwersalnym ścigaczem staje się najwyraźniej gsx-r 750. Bo nie trzeba go piłować tak mocno co 600 tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 kurde ja to mam ale pecha albo R1 faktycznie są tak zmieszane że koniec. Co sobie cos upatrzę i jade ogladać to okazuje sie albo jakies matactwo z numerami albo ni tek pracują zegary albo juz w ogóle jest krzywa bo po potężnym dzwonie. Wydaje mi się że chyba lepiej jednak wziąć cos z zachodu nawet niech bedzie ciut droższe niz u nas ale napewno nie tak znorane (chociaz wiem że na zachodzie tez nie oszczędzaja maszyn) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 chociaz wiem że na zachodzie tez nie oszczędzaja maszyn ale przynajmniej nie wiążą sznurkami i nie kleją "ośmiorniczką" :) wkońcu coś znajdziesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 też duzo smigam z moja panią i nie narzekam tu na brak mocy tylko na totalna niewygode...Wczesniej miałem ZX-6R i teraz mogę ją nazwać turystykiem w porównaniu do R6. Dlatego sprzedaje i kupuje cos wygodniejszego:)Jesli chodzi o nerwowe ruszanie spod swiateł we dwójke to faktycznie na pierwszych 2 biegach lubi ja podrywać do góry...A co do skrzynki to modele do 2000r. miały wade drugiego biegu i bardzo szybko sypały sie skrzynki...W 2001 poprawili defekt nie ma rzadnch problemów z maszynką:)Co do R6 to wiem jedno jest idealna do nauki jazdy na gumie:)Uczyłem sie od podstaw tego triku i pojełem sztukę błyskawicznie:)Z R1 już jest gorzej bo przy nauce bardzo prosto o plecy...No i R1 jest jeszce mniej wygodna...Bo ma niżej kierownice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikK Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Dlatego sprzedaje i kupuje cos wygodniejszego Nie zebym sie czepial, ale tak z ciekawosci: sprzedajesz ta rozbita czy masz dwie ? http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#430125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Jeżdze an R6 i uwazam ze dusykucja n atemat R6 i R1 jest bezprzedmiotowa - nie ma co porównywac 600 z 1000 - jedyne podobienstwo tych motocykli to to ze obydwa to Yamahy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Sprzedaje rozbitą...a co chcesz kupić:)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Młody - zarzuć foty, jakiś opis i cenę. Może znajdzie się amator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Cierpliwości, na dniach mam dostać wycene z PZU ile to niby jest warte:)Takze niebawem R6 w nieco gorszej formie niz zwykle znjadzie sie na alegro...Wysle wam linka do aukcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi