belzebub Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 fakt jest faktem ze cena PB to do kur.....icy moze czlowieka doprowadzic. osobiscie mam nubire 1,6 na gaz i mnie taniej wychodzi niz jazda na MZ ;)moze czlowieka h... szczelic od tego.zeby zrobic 100 km to do auta zalewam za 17 a do motocykla musze wrzucic jakies 24 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 taaa a najleprze jest to, ze w wakacje to sie czlowiekowi czasem nudzi i tak bezmyslnie 50km przejezdza dziennie ;) ale to do czasu puki w baku cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 dokładnie przed wczoraj zalałem 2 litry uchowanego paliwa i jużwieczorem nie bylo paliwa ;) bo robiłem bezmyślnie kilometry :/ szok jak zaczęła bęzyna czyscić z kasy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 panowie, spojrzmy na rewelacyjny stan naszych drog! warto placic chocby i 5 zlotych za literka oby tylko rzad utrzymal drogi i te platne autostrady w takim porzadku... :-D a teraz popatrzcie co to sie w polsce dzieje ze musimy szukac jakis gazolin po 2 zlote...jak przyjedzie moj tata z sanatorium to sie dowiem dokladniej o tym specyfiku bo jakis czas robil w tej branzy...:/ a jesli chodzi o bezmyslne jezdzenie po miescie to ja to robie codziennie nieraz po pare godzin od 3 lat... nawet nie zdaje sobie sprawy ile kasy na to wydalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to świetny pomysł dla motorów takich jak wsk 125(małe sprężenie). Do obu mz i wsk 175 nie nadaje sie (wystąpi spalanie stukowe). To strasznie śmierdzi i dymi :/ Będize jeszcze gorzej chrzczona od zwykłej bęzyny :/ ogulnie gówno ;):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 benzyna coraz gorzej.... za 5l zaplacilem ostatnio 20cos zlotych :evil: moze pomysle o tej gazolinie ;)PozdRo Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 a jesli chodzi o bezmyslne jezdzenie po miescie nie rozumiem troche tego watku... tzn ze jak gdzies jedziecie to macie zaplanowane gdzie i jeszcze najlepiej jak byscie jechali cos zalatwic??? ja czesto jezdze bez celu wiem mniej wiecej gdzie chce dojechac albo wybieram sobie pierwsza droge a pozneij tam gdzie mnie oczy poniosa to jest the best:d przynajmniej moim zdaniem...aha no i ja nie jezdze po miescie bo poprostu tego nie lubie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 wybieram sobie pierwsza droge a pozneij tam gdzie mnie oczy poniosa to jest the best:dzgadzam sie w zupelnosci. jak mialem ogara to po prostu jezdzilem. denerwowalem tym cala okolice bo ciagle glownie po pobliskich ulicach. teraz jezdze glownie z kims wiec mam okreslony cel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja tez mam cel... pojezdze odreaguje swoje, a nie maluje markerem po przystankach :evil: i to jest glowna przyczyna tej jazdy, jazdy bez celu bo tak naparwde to jade tam gdzie sobie w danej chwili umysle i to jako takiego celu nie ma, zreszta coz bede mowil kazdy wie o co chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 zemną jest tak :P mam ogromną chcice i jade niby "coś załatwić " :P jak siejuż kończy paliwo to sobie pluje w brode ze jeźdźiłem bo teraz nie moge :D:D kiedy motor jest naprawde potrzebny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 gdzie to można kupić???? (idzie o okolice krakowa) kumpel z bieszczad kiedyś mi o tym wspominał ale teraz to towar deficytowy w tamtym rejonie więc myślałem że wynalazek przeszedł do lamusa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 to jest towar deficytowy bo z tego co wiem ma teraz podobna cene do bęzyny:) tak samo było kiedyś z bęzyną ekstrakcyjną;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 z tego co wiem ma teraz podobna cene do bęzynyTo zle wiesz :twisted: Obecna cena to to 30 zl za 20 LA ja dalej sie zastanawiam czy to zaczac lac ;) BTW: Z ciekawostek to mi moto ladniej chodzi na bezolowiowej niz U95 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja kocham Mz wszelkiego rodzaju, i nie pozwole ich obrazac Podpisuje się pod tym. MZpower A co do tej gazoliny to ciekawe czy nie zwiększa zużycia silnika. A do dwusówów lejemy bezołowiową. Przecież tam nie ma gniazd zaworowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A pozatym już nie ma U95.... ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi