Quake Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Witam kto leci do Szklarskiej na zlocik Ja sie wybieram , jadę od Zielonej Góry szukam wspólników jak co piszcie lub dzwońcie 609 649 574. Myśle że będzie zajefajnie . Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Obawiam się że zlot w Szklarskiej będzie można dopisać do kiszek sezonu (byłem rok i dwa lata temu), ale jako że mam blisko i wolny łikend zamierzam się na nim pojawić, zawsze to lepiej poleżeć na trawce niż kisić się w domu. Dodam tylko że zlot zaczyna się 5 w piątek (a nie 6.). http://www.szklarskaporeba.pl/it/kalendari...prez_2005_6.htm Cfaniury nawet nie podali wjazdowego - przypuszczam że 50 zeta minimum :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam Mimo wszystko zamierzam sie dobrze bawić chodźby z powodu ogromnej ilości motocykli . Byłem w zeszłym roku i nie było tak tragicznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 JA będe, miejmy nadzieję że pogoda dopisze i niebędzi etak źle jak rok temu. Pozdravki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 szkoda że nie załapalem się na "starą" szklarskąkilka ładnych lat temu byli kumple i wtedy to był zupełnie inny zlot Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 szkoda że nie załapalem się na "starą" szklarską tak tak właśnie, tyle że stara szkalrska to co najmniej '95 (ok 1000 motocykli) :mrgreen:, potem to już Burek z Gubina przejął('96), myślał, że mu wyjdzie tak jak w Gubinie w '95, ale wyszła klama, po jakimś czasie znowu Sokole Oko zaczeło tam impry robić, ale to juz było ..., rok temu, gdyby nie ekipa z którą byłem, uznałbym ten zlot za poraszkę, została tylko fama, ale i ona zaginie :evil: pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 szkoda że nie załapalem się na "starą" szklarską kilka ładnych lat temu byli kumple i wtedy to był zupełnie inny zlot Prawda znana. kilka lat temu wszystko wyglądało inaczej, jeździli tylko ci którzy to lubili, a teraz jeźdzą ci którzy chcą sobie poszpanować i to mnie jakoś ni pasuje, dresuf i cfaniakuw na "moturach" nie dzierże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zapek Powiedz ile miałeś lat w 95 roku na zlocie w Szklarskiej jak tak dobrze poznałeś klimat "starej" Szklarskiej poza tym kto dla Ciebie jest dres na moto ??? Sprecyzuj bo może łapie się do twojego przedziału i wówczas byś mnie obraził. Myśle że do tego twojego stereotypu łapie sie każdy z lepszym sprzętem niż twój. Pewnie znów zazdrość przemawia, Ja osobiście olewam kwestie ludzi którzy jadą sie pokazać , jesli mają ochotę i nawet przywiozą sprzęty na przyczepkach by tylko przejechać główną ulicą też mam to gdzieś jadę sie dobrze bawić i tyle. Nadmienie że choć sam latam plastikiem jestem umówiony z kolegą co będzie ruskiem z koszem i jakoś mi to nie przeszkadza najgorsze to impertynencja i ksenofobia połączona z zazdrością . POZDRAWIAM 8) :-D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 1. w swojej wypowiedzi nie miałem na mysli zlotu w S.P. i nigdy tam nie byłem2. w 1995r. jezdzilem WSK3. Nie uważam żeby ktoś kto ma jakiś lepszy motocykl był odrazu szpanerem4. Kilka lat temu inaczej to mogło smakować5. Coś ty taki narwany6. Moi znajomi uważają podobnie :evil:7. Jesli cię Quake obraziłem (lub kogoś innego) to przperaszam bo nie miałem takiego celu.8. Z przyjemnością podyskutował bym o tym z Tobą przy browarku :) pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zapek spoko nie ma najmniejszego problemu browca z przyjemnością jak co odezwij sie na tel jak będziesz w Szklarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Smsem się dowiedziałem że wjazd będzie wynosił 50 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Hmm... mało to to nie jest ciekawe czy gra będzie warta świeczki :-PPozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Byłem na tym zlocie i wróciłem zawiedziony. Motocykli mało, nic się nie dzieje, pogoda nie najciekawsza. Już w maniowie więcej motocykli było. Jak dla mnie klapa sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Byłem na tym zlocie i wróciłem zawiedziony. Motocykli mało, nic się nie dzieje, pogoda nie najciekawsza. Już w maniowie więcej motocykli było. Jak dla mnie klapa sezonu Też byłem pogoda faktycznie kiepska, ale poznałem kilku ludzi, z Quake-em pogadałem przy piwku, pozdrawiam też ekipe z Kujaw:) fakt że mało sie działo- ale i tak w nocy z piatku na sobote do namiotu trafiłem o 6 rano:) przy ogniskach nawet w czasie deszczu jest wesoło:)atmosferę zlotu tworzą uczestnicy nie organizatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Organizatorzy tez mieli pewien wpływ na to: wielu znajomych wróciło wystaszeni cenami (wjazd 2 os. = 80zł),a w pojedynke 50 i to w sobote popołudniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi