Skocz do zawartości

Szklarska Poręba Zlot 6-7 sierpień

Quake
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Obawiam się że zlot w Szklarskiej będzie można dopisać do kiszek sezonu (byłem rok i dwa lata temu), ale jako że mam blisko i wolny łikend zamierzam się na nim pojawić, zawsze to lepiej poleżeć na trawce niż kisić się w domu. Dodam tylko że zlot zaczyna się 5 w piątek (a nie 6.).

http://www.szklarskaporeba.pl/it/kalendari...prez_2005_6.htm

Cfaniury nawet nie podali wjazdowego - przypuszczam że 50 zeta minimum :twisted:

szkoda że nie załapalem się na "starą" szklarską

kilka ładnych lat temu byli kumple i wtedy to był zupełnie inny zlot

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

tak tak właśnie, tyle że stara szkalrska to co najmniej '95 (ok 1000 motocykli) :mrgreen:, potem to już Burek z Gubina przejął('96), myślał, że mu wyjdzie tak jak w Gubinie w '95, ale wyszła klama, po jakimś czasie znowu Sokole Oko zaczeło tam impry robić, ale to juz było ..., rok temu, gdyby nie ekipa z którą byłem, uznałbym ten zlot za poraszkę, została tylko fama, ale i ona zaginie :evil:

pzdr :)

kilka ładnych lat temu byli kumple i wtedy to był zupełnie inny zlot

Prawda znana. kilka lat temu wszystko wyglądało inaczej, jeździli tylko ci którzy to lubili, a teraz jeźdzą ci którzy chcą sobie poszpanować i to mnie jakoś ni pasuje, dresuf i cfaniakuw na "moturach" nie dzierże.

Zapek

Powiedz ile miałeś lat w 95 roku na zlocie w Szklarskiej jak tak dobrze poznałeś klimat "starej" Szklarskiej poza tym kto dla Ciebie jest dres na moto ??? Sprecyzuj bo może łapie się do twojego przedziału i wówczas byś mnie obraził. Myśle że do tego twojego stereotypu łapie sie każdy z lepszym sprzętem niż twój. Pewnie znów zazdrość przemawia, Ja osobiście olewam kwestie ludzi którzy jadą sie pokazać , jesli mają ochotę i nawet przywiozą sprzęty na przyczepkach by tylko przejechać główną ulicą też mam to gdzieś jadę sie dobrze bawić i tyle. Nadmienie że choć sam latam plastikiem jestem umówiony z kolegą co będzie ruskiem z koszem i jakoś mi to nie przeszkadza najgorsze to impertynencja i ksenofobia połączona z zazdrością .

POZDRAWIAM 8) :-D 8)

1. w swojej wypowiedzi nie miałem na mysli zlotu w S.P. i nigdy tam nie byłem

2. w 1995r. jezdzilem WSK

3. Nie uważam żeby ktoś kto ma jakiś lepszy motocykl był odrazu szpanerem

4. Kilka lat temu inaczej to mogło smakować

5. Coś ty taki narwany

6. Moi znajomi uważają podobnie :evil:

7. Jesli cię Quake obraziłem (lub kogoś innego) to przperaszam bo nie miałem takiego celu.

8. Z przyjemnością podyskutował bym o tym z Tobą przy browarku :)

pozdrawaim

Byłem na tym zlocie i wróciłem zawiedziony. Motocykli mało, nic się nie dzieje, pogoda nie najciekawsza. Już w maniowie więcej motocykli było.

Jak dla mnie klapa sezonu

Też byłem pogoda faktycznie kiepska, ale poznałem kilku ludzi, z Quake-em pogadałem przy piwku, pozdrawiam też ekipe z Kujaw:)

fakt że mało sie działo- ale i tak w nocy z piatku na sobote do namiotu trafiłem o 6 rano:) przy ogniskach nawet w czasie deszczu jest wesoło:)

atmosferę zlotu tworzą uczestnicy nie organizatorzy