Ahmed Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Witam,ma może ktoś lub wie skąd wziąć jakąś instrukcje obsługi do wski, tzn. chodzi o to zeby było łopatologicznie napisane co gdzie i jak przymocować,żeby działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 hmm.. wiesz co popytam kolegów z forum polmotu może ktośma na dysku skan który kiedys był dostępny na polmocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEKMT10 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Kiedyś miałem oryginalną książkę do M06 jak znajdę to ci zeskanuję i podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam na dysku książkę do wsk kos i drugą do wsk M06 i do innych.Ahmed daj meila to ci podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yolaos Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zobacz tuhttp://members.lycos.co.uk/vejitawsk/NMWSK/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no to instrukcja towarzysza vejty ;) ogulnie mówiąc odwalił kawałek zajebistej roboty:) kiedyś było na polmocie :/ teraz polmot ma wakacyją przerwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peikman Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ściągnołem skany książki "Naprawa Motocykli WSK M06M3, M21W1, M21W2, M21W2S" z 1973r z tego ftpa co go podał Yolaos ale brakuje tam stron 13, 27,49, 123, 165, 170. Czy ktos posiada tę książke i mógłby je zeskanować. Prosze o odpowiedż. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi