Enduroman Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Siemanko, w przyszłym tygodniu dobieram nowego transalpa z salonu i chciałbym zrobić jakiś klubik transalpowiczów. Piszcie do mnie na priva lub tutaj kto ma transalpa i zrobimy stronkę klubową, i połączymy się z varaderoclubem. Im więcej chętnych tym lepiej, będziemy organizować wspólne wyjazdy i zloty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Zycze udanego zakupu ja mam nakeeda ale transalp to wygodna i wierna maszyna pzdr :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ja mam transalpa i chętnie dołączę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja mam afryke i też się chetnie dołącze. Pozdrawiam i zapraszam na naszą stronkę i podforum. http://83.17.181.78/puff/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Kupiłem już Transalpa, jeździ się super !!! Tutaj są fotki mojego (niebieski) niedługo robię stronkę, odzywajcie się na gg: 2020517 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 witam Panowie z miłą chęcią dołacze do posiadaczy TRANSALPA dajcie znac jak bedzie jakaś stronka z chęcią dośle pare fotek. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 pracuje nad stronką, ale to jeszcze potrwa, jak coś zrobie to wrzuce tutaj do wglądu. Macie może znajomych na XL 650 V ?? jeśli tak to dajcie jakiś namiar na gg chętnie bym porozmawiał pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ujawniam się! Również ujeżdżam Trampka 650. Chętnie wymienię się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 zrobiłem stronę klubową, proszę wysyłać zgłoszenia na mailahttp://www.transalpclub.prv.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robifire Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zglaszam moja obecnosc! 600V Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wyślij zdjęcie i swoje dane na [email protected] pozdro [ Dopisane: 24-08-2005, 23:57 ]Już jesteś na liście :evil: zapraszam kolejnych chętnych. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Jakby co to mam Trapa do sprzedania z 98 roku. Smigalem nim 2 sezony...i aktualnie smigam nadal, tylko ze po Anglii...a tutaj maja ciut lepsze drogi niz w POlsce i chce zamienic na cos szybszego... na autostradzie w towarzystwie cbr-ek troche mu za szybko...ale na polskie warunki to zaajebistyczna maszyna... http://www.bikepics.com/pictures/329431/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 kurcze fajne te wasze translapy ;) jakoś wcześniej motocykl mi umykał. ale prosze Enduroman zmień na stronce z "mój motor" na "mój motocykl" (poza tym fajna stronka ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 nie moge zmienić bo nie się nie zmieści... ale zrobie chyba mój TA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_88 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Kurde ludzie ale smaka mi tutaj narobiliście. Cale popołudnie siedze i czytam to forum i jestem niemal pewny, że chyba dzisiaj już nie zasne.Tyle że jak narazie to ja ujeżdzam Simsony i stare SHLki.Prawko coraz bliżej, ale wydaje mi się, że powinienem dosiąść coś na czym bezpiecznie naucze się jeździć.Etki to fajne motorki, ale czy ich epoka juz nie mineła?Nie chce już nigdy więcej spędzać godzin grzebiąc się we wnętrznościach.Jakiego rumaka dosiąść? Mam na myśli motocykl turystyczny, z lekką nutą enduro, ale coś co nie będzie mi sie psuło i będzie miało silnik który mnie nie zabije. :roll: Pisze tutaj, bo czuje tutaj swojski klimat.Nie wiem czy dobrze robie dopinając się w ten temat - jak coś to sory, przenieście mnie. Chciałem dopisać:Jak to jest z motocyklem który ma mniejsze koło tylne od przedniego?Jest opinia ze np. ETZ 251 (z mniejszym kołem) względem ETZ250 ma gorszą sterowność właśnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi