Marcin17Tbg Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 No cóż dzięki za odpowiedzi.... Myślę że lepiej jeździć w takim kasku niż bez żadnego, a co do malowania to znalazłem jeszcze taki sam tylko srebrny (trochę ładniejszy). :evil: A tak poza tym to nie wiem dlaczego ale Tigery są droższe o okolo 10 - 15 zł od tego kasku?Pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 A tak poza tym to nie wiem dlaczego ale Tigery są droższe o okolo 10 - 15 zł od tego kasku? Dlatego wlasnie polecalbym ten. Jak na skuter to mysle ze niezly i niedrogi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 hehe ja kupiłem od kumpla kaska za 8 zł :evil::d i jest giciol :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 hehe ja kupiłem od kumpla kaska za 8 zł Very Happy:d i jest giciol Wink jakiś markowy?? :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 hehe ja kupiłem od kumpla kaska za 8 zł :evil: i jest giciol Moze zrób fotke i pokaz na forum :mrgreen: To chyba nielada okazja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Sprawdzcie ile ten sprzet stoi w katalogu Luisa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Dwa razy skusilam sie na kask takiej niskiej klasy na alegro i teraz obydwa leza w kartonach w szafie bo nie nadają sie do niczego, a najbardziej do jeżdżenia w nich na sprzęcie. Nawet podany rozmiar przeze mnie nie odpowiadal rozmiarowi mi przyslanemu.Zastanów sie dobrze, tanie mięso psi jedzą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Dwa razy skusilam sie na kask takiej niskiej klasy na alegro i teraz obydwa leza w kartonach w szafie bo nie nadają sie do niczego' date=' a najbardziej do jeżdżenia w nich na sprzęcie. Nawet podany rozmiar przeze mnie nie odpowiadal rozmiarowi mi przyslanemu.Zastanów sie dobrze, tanie mięso psi jedzą!![/quote'] Dlaczego się nie nadają? Rozmiar się nie zgadza? Czy zdecydowałaś że materiał z którego są zrobione nie odpowiada? A w ogóle myślę że na motorowery taki kaski są ok. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja mam skuter . Czyli motorower :evil: I kask dość drogi ze średniej pułki cenowej. W/g mnie niema co oszczędzać bo co to za konfort jeździć w plastikowym garnku. Kolega ma tornado i przymierzałem go, wogule to gąpki ani nic niema. Sam steropian w środku. Tu ciśnie tam gniecie. Za nic bym tornado nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Dlaczego się nie nadają? Rozmiar się nie zgadza? Czy zdecydowałaś że materiał z którego są zrobione nie odpowiada? Po pierwsze to zamówilam kask rozmiar S a wielkością to chyba L przewyższal, choć rozmiar opisany byl jako S, po drugie w środku to gąbeczka byla a nie gąbka, co w ogóle uniemożliwialo utrzymanie sie takiego kasku.Mam Yamszkę Virażkę i chcialam kask otwarty z szybką ale to co dostalam to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Sprawdzcie ile ten sprzet stoi w katalogu Luisa :) luis a louis to dwie rozne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Po pierwsze to zamówilam kask rozmiar S a wielkością to chyba L przewyższal' date=' choć rozmiar opisany byl jako S, po drugie w środku to gąbeczka byla a nie gąbka, co w ogóle uniemożliwialo utrzymanie sie takiego kasku.Mam Yamszkę Virażkę i chcialam kask otwarty z szybką ale to co dostalam to porażka.[/quote'] A jakiej ten kask był firmy? Kupiłas go przez allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 A jakiej ten kask był firmy? Kupiłas go przez allegro? To żadna renomowana firma, po prostu chcialam wlaśnie zaoszczędzić i się wrąbalam za te dwa kaski kupione na alegro mialabym nówkę sztuke nie śmiganą sprowadzoną z Niemiec.Jak to mówi przysowie "chytry dwa razy traci" i ja do tego pasuje jak ulal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi