Wioslarz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam! Mam problem! Od jakiegos czasu dziwne stuki dobiegaja z silnikamojej jawy! kumpelstwierdziłzetołozyska amechanik ze jawa tak ma! nie weimkomu uwierzyc bo z koleji zeczywiscie kupla jawa chodzi znacznie ciszej i kulturapracy silnika jestlepsza!mampytanie czy jestem w stanie wymienic wszystkie lozyska na wale czy tylko te zewnetrzne?? a wlasnie moze zna ktossklep który posiada łozyska do jawyorginalne a nie jakies inne z innymioznaczeniaminiz gruchy ni zpietruchy! jawamusimiec 6305 C36 6206 C36 3205 CC3! dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 zeby wymienic lozyska na wale to trzeba polowic silnik :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Silnik juz jest w czesciach wczoraj go rozebrałem tylko czekam na propozycje czy idzie wymienic srodkowe lozyska na wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 czy idzie wymienic srodkowe lozyska na waleidzie, w wyspcecjalizowanym warsztacie. dodatkowo polecam wymiane korbowodow i lozysk korbowodowych. co do lozysk w zjawie, to ja stosowalem ostatnio lozyska bez luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 A normalnie ile taka impreza kosztuje bo musze wymienic te srodkowe łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuss383 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ile kosztuje taka imprezka? Już ci mówie bo jestem na bierząco:-kompletne korbowody 2x100zł-łożysko na środek wału ok 30 zł-robocizna (mnie tyle kosztowała) 60zł [ Dopisane: 01-08-2005, 21:59 ]ty jeszcze musisz doliczyć dodatkowe łożysko na wale bo moja jawa stara ma tylko jedno łożysko na środku wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daris Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A gdzie robiłeś ten remont-znasz jakiś porządny zakład?proszę podaj mi jakieś namiary!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A gdzie robiłeś ten remont-znasz jakiś porządny zakład?proszę podaj mi jakieś namiary!! chodzi o mnie? Lezno, czyli jak sie jedzie kartuska z gdanska w strone kaszub, za kokoszkami przejezdzasz przez wiadukt kolejowy i zaraz za nim w prawo do gory - szlifiernia walow i cylindrow. gosc nazywa sie Leman. robi w tym fachu o ho ho i jeszcze troche. nigdy niczego mi nie spitolil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi