Sputnick Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam!Dzisiaj niedaleko Obroncow Pokoju 3 kolesi na niebieskich Yamahach skakalo na hopie. Zna ich ktos ? To moze przekazac ze zaraz potem jak pojechali przyjechali tajniacy Polonezem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 a chwilę pózniej przechodziła tamtendy parka z pudlem i trzech gejów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 tomasso zworcil uwage na tych 3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: tzn wpadli mu w oko :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam! Dobrze że nie w błoto. Tajniacy zamaskowani- błotniacy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Sputnick, tajniacy są wszędzie :] ja odpale byle jakie moto pod garażem i po 5 min jak wyjde przed brame to stoja tajniacy :D Nietrudno ich poznac bo maja bordowe polonezy :) Raz jak u kumpla byli to swojego poldka musieli zapalic na pych :-D :-D Ps. na moim podwórku mieszkają po części zgryzliwe, stare dziadki które zazdroszczą młodości i moto :-D :-D I dzwonia na pały że odpalam moto i robie przegazówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 nie martw sie ja tez tak mam kiedy tylko wyjade zaraz gdzies stoja ;) ale narazie dajemy rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 na moim podwórku mieszkają po części zgryzliwe, stare dziadki które zazdroszczą młodości i moto I dzwonia na pały że odpalam moto i robie przegazówki Ta :? a wez do tego dodaj jesszcze to ze te stare dziadki to kiedys były pały i to dosc wysoko usadzone.Dzwonia do "dawnego kolegi" ktory jeszcze "słuzy naszemu kochanemu panstwu" i kolega przyjezdza. :-D :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 przyjada syrenka z napisem MO i spytaja sie co szanowy obywatel robi :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 A ty odpowiadasz grzecznie i uprzejmie sprawdzam moto (tu tylko na podworku)a co nie wolno??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja mam sąsiada któryjeszcze w MO robił i był wyyyyysoko postawiony w prewencji. Kiedyś przyjechał radiowóz jak jeszcze charta miałem, bo sąsiadka zadzwonila ze bez tłumika jeżdze :twisted: jak do mnie podjechali to wyszedł sąsiad i okazało sie ze to jego dawny kolega podjechal :) chcieli sąsiadce mandat za nieuzasadnione wezwanie wlepić (tej sąsiadki nikt nie lubi bo d*pe wszystkim truje na około) tobyła ostatnia moja przygoda z policjąna mojej ulicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 A nas policja olewa :) byle bysmy jezdzili wolno bo takich uliczkach wsrod domow zeby ludzie im du*y niezawracali dzwoniac i sie skarżac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja mam sąsiada któryjeszcze w MO robił i był wyyyyysoko postawiony w prewencji. Kiedyś przyjechał radiowóz jak jeszcze charta miałem' date=' bo sąsiadka zadzwonila ze bez tłumika jeżdze Twisted Evil jak do mnie podjechali to wyszedł sąsiad i okazało sie ze to jego dawny kolega podjechal Very Happy chcieli sąsiadce mandat za nieuzasadnione wezwanie wlepić (tej sąsiadki nikt nie lubi bo d*pe wszystkim truje na około) tobyła ostatnia moja przygoda z policjąna mojej ulicy Very Happy[/quote'] :-D :-D Podoba mi się ta historia..! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 skakalo na hopieco to jest ? tak z ciekawosci ! moze na chula-hopie ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hopa - to jest gorka przez ktora endurko albo crossikiem se lecisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hopa - to jest gorka przez ktora endurko albo crossikiem se lecisz Nie tylko Enduro albo crossikami :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi