eloelo Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No dobra... Tak jak inni pochwale sie nowym motorem...Stalem sie posiadaczem Yamahy WR 250f z 2002 roku...Motor swietny...Moc okolo 40 KM...Jednym slowem rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gratuluje ale odblokuj ten wydech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gratulacje ;) A ja jeszcze czekam :) , ale jak brachol przyjedzie z zagranicy jutro to moze cos znajdziemy i ja sie pochwale :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 gratuluje :) eh, pozazdrościć ;) samej przyjemności z jazdy życze :D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 OjOjOj jak ja bym chcial sie tak pochwalic :)Gratulacje :!: Moze jakies fotki ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 :) :lapagora: Niebieski kolor to dobry kolor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 kiedy wpadasz do łomianek? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Piękny MOTOCYKL z dobrym motorem :) 250 to już coś! ;) Zycze miłej i bezawaryjnej jazdy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gratuluje ;) . Super sprzęt. To jest moje marzenie, mam nadzieje że sie spełni :) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Dzieki za gratulacje... jutro beda fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja też szczerze gratuluje.To moto jest super.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 gratulacje, tylko go nie przekręc tak mój qmpel husqvarne Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Wiek: 15 Stalem sie posiadaczem Yamahy WR 250f z 2002 roku Powodzenia z okiełznaniem maszyny :twisted: .A tak wogłule to gratuluje, maszyna mażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja również gratuleje :) dwa pięć zero to już nie przelewki.Yama super :-) .Zdradź jeszcze ile kosztuje takie cacko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 gratulacje, maszyna marzenie, chcialbym na takiej pojezdzic ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi