R.Y.B.A Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 bo na jednym disco dostall Pewno za kolczyk :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja pier*ole samych spec-endurowców tu widzę :-D :-D :-D Może lepiej zakręty poćwiczycie zamiast sobie koczyki zakładać?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Może lepiej zakręty poćwiczycie zamiast sobie koczyki zakładać??Dobrze gada!! Polać mu!! ;) A co do kolczyków to jestem na NIE. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 W jezyku to jeszcze mozna dezynfekowac alokoholami . i w sumie zastanawiam sie nad takim rozwiazaniem to nie jest dobry pomysł ... będzie bolało' date=' uprzedzam ;) zalecany czas przerwy, to 2 tyg ... ale to też zależy od gojenia. Jeżeli komuś zagoi się szybko, tzn. że opuchlizna całkowicie zejdzie, nie będzie nic bolało, a po wyjęciu kolczyka widać, że ranki nie ma - jest ładnie zagojona skóra ... to można wcześniej :D ale nie polecam dezynfekować alkoholem :) Ja pier*ole samych spec-endurowców tu widzę no temat faktycznie nie do końca na temat moto ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 moze zrobcie se kolczyk na fiutku wielki LOL dla was Tylko na baki uwaga bo łatwo porysować :-D :-D Nie noszę kolczyków od 8 klasy podstawówki, lepiej sobie dziarę zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 - lepiej sobie dziarę zrób. Bardzo madre <lol2> kolczyk w kazdej chwili zdejmie tak ??A tatuaz ??? Brawo za pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 tatuaż, to też fajna sprawa, ale zależy co komu pasuje ;)no i trochę głupio robić coś takiego w przypływie chwili i po roku żałować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Tym bardziej jakby ktos nie widział ze mam 15 lat (po poziomie intelektualnym ktory pomysł z kolczykiem swiadczy iz nie jest za wielki :) ) i jestem w okresie "dojrzewania" w kotrym cały czas rosne.Takze z dziary 10 cm zrobi mi sie przez dwa lata 25cm. :? Dziary sa wiesniackie.Kolczyki tez ale mniej ;) Niech ktos zamknie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Bardzo madre <lol2> kolczyk w kazdej chwili zdejmie tak ?? A tatuaz ??? Brawo za pomysl No kolczyk zdejmie i myślisz że na brwi śladu nie będzie.Rozumując po twojemu to niech lepiej sobie włosy pofarbuje na czerwono jak Wiśniewski, odrosną i śladu nie będzie.Kolczyki są zdeka pedalskie. Tatuaż się nie znudzi o ile jest zrobiony przez profesionalistę i coś sobą wyraża, po pewnym czasie zapominasz o nim i nie zwracasz na niego uwagi.Jest zaraźliwy jak zrobisz jeden to będziesz chciał drugi, jak po roku stwierdzisz że jest do dupy to można go zawsze przerobić na coś innego ale najlepiej na początku przemyśleć wzór.Od 8 lat sam mam dwie dziary i jakoś mi się nie znudziły. Dopisano:Nic Ci się nie rozciągnie, myślisz że urośnież jeszcze dwa razy taki jak jesteś?Nikogo nie namawiam bo to oszpecenie ciała na całe życie i trzeba się przespać z tą decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No kolczyk zdejmie i myślisz że na brwi śladu nie będzie. no bez przesady' date=' nie będzie miał nie wiadomo jakiej blizny :D a w języku dziurka zarasta się po około 5 godzinach od wyjęcia :) po pewnym czasie zapominasz o nim i nie zwracasz na niego uwagi. Jest zaraźliwy jak zrobisz jeden to będziesz chciał drugi wiem ;) sama mam od ponad 1,5 roku jeden i nie znudził mi się ;) wiem, że młodo się zdecydowałam, ale nie była to decyzja podjęta ot tak, bo długo przekonywałam samą siebie, jak i rodzica :D od małolata się na to napatrzałam, bo starszy brat robi dziarki, więc to też zapewne dlatego :D jak po roku stwierdzisz że jest do dupy to można go zawsze przerobić na coś innego przerabiany tatuaż nie zawsze wygląda dobrze :? a już w ogóle' date=' jak jest przerabiany kilkakrotnie... Nic Ci się nie rozciągnie' date=' myślisz że urośnież jeszcze dwa razy taki jak jesteś? [/quote'] właśnie ;) jest jeszcze opcja, że na starość zgłupiejesz i np. zaczniesz ostro trenować siłkę i jechać na "odżywkach" ... to wtedy owszem ;) Nikogo nie namawiam bo to oszpecenie ciała na całe życie i trzeba się przespać z tą decyzją. Na całe życie - owszem. Ale czy oszpecanie :?: ;) P.S. - Fakt, w sumie temat do zamknięcia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 no temat faktycznie nie do końca na temat moto ;) :mrgreen: No ale autor pytal czy mu bedzie przeszkadzalo w jezdzie na moto :) 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi