mirek-b12 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 byl w borsku w niedziele' date=' ale zalales pale chlorze i nie mogles pojechac, zapomniales? Mr. Green[/quote'] u no jakos tak.. dopiero kolo poludnia spadlo mi do 0.1 .. nie wiem czy sie cieszyc ze kupilem ten alkomat czy plakac.... Kocica wyciela 120km/h i pewnie by objechala niejednego Very Happy a wez jeszcze powiedz ze ty jechales jako plecak :D chcialbym cie widziec jak zsiadales z moto :))) no to do zobaczenia na zaspie !!!a przy okazji przywioze kogos kto bedzie reklamowac nowy sklep dla motocyklistow.. ponoc tani i fajny !!! :) miesci sie we wrzeszczu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a przy okazji przywioze kogos kto bedzie reklamowac nowy sklep dla motocyklistow.. ponoc tani i fajny !!! miesci sie we wrzeszczu.... czyzby Rafala przywieziesz? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam,ja pewnie tez sie pokaze, mam troche pokiereszowany motor ale myśle że jakoś dojade.PozdrawiamKowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 " i wpi**u i wylądował... i caly misterny plan tez wpi**u" ...pojechalem poccwiczyc starty... i zjarałem (kicer mowi ze mozliwe ze tylko przypalilem) sprzegło... no to juz po 1/4 dla mnie... niby idzie.. ale po 6-7 jakos dziwnie... :)(( k**a mać !!!a miało byc tak pieknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Miruś nie płacz, będzie dobrze:) Przynajmniej nas na piwo zaprosisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 A mi chyba skrzynia walnela bo na 3 biegu mi cos przeskakuje jak dodaje gazu i tez nici ze scigania. :)((Ale napewno przyjade popatrzec co sie bedzie dzialo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Przynajmniej nas na piwo zaprosisz A mówilismy ci ze jak nas wszystkich zaprosisz na piwo to ci to na lepsze wyjdzie!!!Niestety nie słuchałeś..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Zdejmij naklejki i zaciemnij ze to szescsetka, masz wygrana w kieszeni. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 A mówilismy ci ze jak nas wszystkich zaprosisz na piwo to ci to na lepsze wyjdzie!!! wokolo sami alkoholicy.... (ja wiem czy na lepsze.. wy pewnie i tak wychlalibyscie rownowartosc nowego sprzegla ;p :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 dobra...wypożyczę ci sprzęgło od duki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 wokolo sami alkoholicy.... Tylko kto ostatnio kupił alkomat??? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 i tak wychlalibyscie rownowartosc nowego sprzegla ;p Picie w tak dostojnym gronie jest rzeczą bezcenną :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 dobra...wypożyczę ci sprzęgło od duki :buttrock:))biore !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 I jak po zawodach? Byłem dziś pokręcić troszkę kamerką i mase zdjęć do tego. Jak na mój gust super imprezka. Niestety byłem jako gap, z chęcią bym wystartował ale gdzie ja tam swoim bzyczkiem. Takie korki były na dojeździe od Tczewa że szok. Dobrze że zaczął padać deszcz i jednoślady przesuneli ;) jakby z myslą o mnie. Tak czy siak impreza OK i pozdrowionka dla wszystkich którzy byli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 :P))biore !!! :icon_question: Mirek...nie tak szybko:)....Ja moze tez stane w kolejce po nie:) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi