siwypfk Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam własnie jutro zdaje kategorie A , ciekaw jestem czy cos da te 5 tysiecy km na intruzie w tym sezonie (na kat.B :twisted: ) czy obleje no ale to juz jutro jak zdam to planuje troszke dalsze wyprawy :D , pozdrawiam i obym jutro stał sie pełnoprawnym motocyklistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 No to powodzenia!!!! (nie dziękuj!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 ja też jutro... o 14 :oops: kurs już dawno skończony... ponad miesiąc temu, tylko na egzamin trza było czekać dłuuuugooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 no to miłego egzaminatora,ładnej pogody oraz małej ilości samochodów i pieszych na drodze Panom życzę :Di rozumiem,że jutro pochwalicie sie jak poszło! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINKY Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 trzymam kciuki! :D anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Cebik Ty tez dopiero zdajesz?Myslalem ze juz dawno po.Pewnie juz trochu na GPZcie nawinoles km :D Powodzenia Wam obu zycze Dajcie znac Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 no napewno sie opowie co i jak tyle ze ja bez kursu odrazu egzamin , gdybym mogł przejechac chociaz z 30 min tym motorkiem co sie zdaje to co innego a tak to na dziko ide :twisted: pozyjemy zobaczymy ja na egzamin czekałem 6 dni mysle ze poprawka rownie szybko (ale to czarne mysli)Pozdrawiam i postaram sie nie zawiesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zomb, cichoooo.... :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Powodzenia chłopaki! I pamiętajcie - oglądać się trza :DPozdarawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam nadzieję że będziecie zdawać na jakimś pożądnym sprzęcie :P ja jak zdawałem to na MZ-cie - porażka miala takie miękie lagi że smas się składała na usemce, starczyło tylko ruszyć kierownicą :D ale jakoś poszło :D powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 I juz po :D z usmiechu mozna wywnioskowac ze... no własnie egzamin miałem o 12 wiadomo przeciąganie tłumaczenie no i tescik to była moja mocna strona 1m45s i dziekuje 0 popełnionych czekam na plac do placu doszło 6 ludków jeden odpadł , moja proba no mysle w pozo troche na 8 nie jechałem tak jak bym chciał płynnie i w 99% pewnie, ale zaliczone ,(zaliczała rowniez taka dziewczyna z bełchatowa ktora zdała i ma gpz500 Pamietaj jestesmy umowieni na nieborów 2005 fajoski zlot) no ale miasto miasto jechałem 20min po powrocie zdjołem kask podłaze do auta a tam gratuluje bardzo dobrze no i :P tak to wyglądało . Zostało mi tylko czekac na tate ktoremu pozyczyłem mojego intrudera co by przyjechał po mnie i odjechałem na moto , fajna przygoda ale wyczerpujący dzien jak cholera duzo czekania i stania . pozdrawiam lewa w gore juz z PRAWKIEM :twisted: P.S zdawał nawet policjant ktory bedzie jezdzi na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 No to gratulacje ,skoro nawinołeś 5kkm bez plastiku to teraz na opony nie wyrobisz :roll: :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nooo siwy to teraz sliwe wyciagaj i smigajcie... A w jakim miescie zdawaleś i na czym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Dzieki , zdawałem w piotrkowie tajfunem czy jakos tak , OJRO my sie znamy?? :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi