Siwy_ Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 witkaw dniu dzisiejszym pojechalismy sobie w dwie maszyny(Aprilia RS 50 i Suzuki GT 80) do Wilanowa aby sie powyglupiać,nakręciliśmy też filmiki. Krótkie bo krótkie-ale są :twisted: .Oto linki: http://bobo909.w.interia.pl/przyspieszenie.wmvihttp://bobo909.w.interia.pl/palenie.wmv Ps.Prosze o nie pisanie bezsensownych postów w stylu ''ale katujecie maszyny" bo dobrze wiemy, że jest to lekkie katowanie, ale takie krótkie.Byl to mój 1-szy raz kiedy palilem trońkę gume i raczej tego nie powtórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Byl to mój 1-szy raz kiedy palilem trońkę gume i raczej tego nie powtórze. Nie pierdziel głópot. jeszcze zobaczysz że Cie przekabace i będziesz to robił częściej ;P P.S weźcie pod uwage że jeżeli chodzi o filmik z przyspieszeniem to były nagrywane we dwie osoby... (siwy 60kg ja 90kg.. ) z samym kierowcą te motorki sa sporo zwawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 z samym kierowcą te motorki sa sporo zwawsze...Nawet bardzo sporo sporo jak na 50 i 80ccm 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Mam pytanko: Do ilu tą RS'ke na filmiku rozpedziles??Gt chyba bierze na odejscie RS'ke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 RS na filmie rozpędziła sie do licznikowych 80km/h ale że to są zegary od RS 125 wyskalowane do 200km/h więc dopuszczalna jest pewna skala błedu........ GT bierze RS do 60km/h potem opory powitrza robią swoje. GT jest mało aerodynamiczne a pozatym ma blokade do 80km/h...... Dla ciekawostki dodam że bez problemu da się osiągnąć 70km/h na trzecim biegu.... P.S na filmiku nie zdążyłem nawet wrzucić na piątke ;P bo było pod wiatr :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Zegary nie przeklamują.Przy licznikowych 100km/h u mnie 100km/h jest też w suzuki Gs 500 jak i w Kawasaki Zzr 600,więc nie szwankują.Co do przyśpieszenia-jak rusze spod światel mając 8-9tyś na blacie to biore Gt 80,lecz przy ''zwyklym'' ruszaniu Gt 80 mi odchodzi na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Zegary nie przeklamują.Przy licznikowych 100km/h u mnie 100km/h jest też w suzuki Gs 500 jak i w Kawasaki Zzr 600 przy 100 jest 100 ale przy 80 :> jest troche mniej... sam wiesz bo sprawdzaliśmy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 zauwazylem ciekawa rzecz ale nie wiem czy mi sie tylko wydaje czy ktos jeszcze to zauwazyl..mianowicie bardzo dlugo trwa zmiana biegu przez kierowce tej RSki..czy jestem jedyny ktory to widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Jesli chodzi o zmiane biegy to u mnie tez jesli chce zmienic szybko to na wysokich obrotach i wtedy skrzynia chodzi dosc glosno a jak zmieniam powoli ( mniej wiecej tak jak Siwy) To biegi wchodzi ciszej i ładniej :-D Niewiem moze to jest powodem . przynajmniej u mnie by bylo. A wlasnie siwy widzisz spailes gume :lol: :) ;) tylko szkoda ze nie na asfalcie ,, albo jakiejs kostce brukowej lepsze dymy by poszly:) Ale ja sie pochwale że już dawno niepaiłem kapcia i niemam zamriau ( wymienilem oponke :twisted: ) pzd. A Co do fimowo to calkiem fajne . Powiedzcie mi jak wzuciliscie na serwer. Albo mam pomysl zroby cala taka filmoteke z wyczynami na rs czy tez mojej af i mysle ze ktos z forum by sie przylalczyl . Wzucalibysmy filmy z jazdy itd pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Siwy palił na asfalcie lekko pokrytym piachem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 mianowicie bardzo dlugo trwa zmiana biegu przez kierowce tej RSki..a mianowicie dlugo wrzucam bieg bo sie patrzylem na ujęcie w aparacie,czy kamerzysta filmuje zegary czy np. elektrownie Siekierki.Normalnie szybciutko klepie biegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Po ile koni mają ta RS i GT? Robiliście w nich jakiś tuning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 RS - 10Hp GT - 7-10Hp (bliżej nieustalone ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Żaden tuning,u mnie jest tylko zamontowany stożek i inna końcówka wydechu.To wszystko.W Suzuki chyba nic nie przerabiane :) Ps. Dzis dojdą nowe filmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 P.S na filmiku nie zdążyłem nawet wrzucić na piątke ;P bo było pod wiatr To trzeba było jechać w drugą stronę... hehe - wczoraj to niebył dobry dzień na myślenie u Ciebie :) Szczególnie z... nieważne ;) Wiesz z czym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi