Gość Madis Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Siemka jak mozna ztuningowac simosna sr 50 aby fanie wygladał ponieważ ma ale w oryginalnym stanie a chciałbym włożyc w niego kilka złotych aby bardzie fajniej wyglądał ale nie wiem zbytnio co szukałem w necie ale nic nie znalałem :)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 doprowadź do oryginału... kiedy Wy zrozumiecie, że takich sprzętów się nie tuninguje... zrozumcie że one się do tego nie nadają... zlitujcie się. Te sprzęty w oryginalu sa najlepsze. Jak Ci się nie podobał, nie trezba było kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Greedo powinien to skomętowac,robi to bardzo dobże i dosadnie! Wystarczy zerknąc do archwum temat był :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Jak zamierzasz ztuningować simsonka to najpierw doprowadź go do stanu idealnego. Na pewno będzie wyglądał super, ale jeśli Ci to nie wystarczy to można delikatnie cos pokombinować, ale Uważaj, żeby nie zwieśniaczyć go. I pamiętaj: najpierw go doprowadź do stanu idealnego a potem tuninguj! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 :lol: Widze że jesteś nowy, Madis, więc musisz wiedzieć że takie tematy w stylu tuning simka, rometa się wyśmiewane...Ale Lukass102 powiedział bardzo dobrze, najpierw doprowadź go do idealnego stanu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak dlamnie to dobrym upiększeniem jest profesjonalnie położony lakier - nie koniecznie barwy z gamy kolorów fabrycznych ale nie jakiś oczojebny. Może jakiś metalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do karła: Zgadzam się z Tobą w 100%. Sprzęt który ma powiedzym 20lat wygląda okropnie z owiewkami ufo czy innymi dziwnymi rzeczami. Dokup orginalne części doprowadz do takiego stanu aby lśnił i wtedy bedziesz mógł szpanować bo będzie czym. Nie zachowuj się jak większość wieśniaków i nie niszcz simka. szkoda maszyny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Greedo powinien to skomętowac,robi to bardzo dobże i dosadnie! Nawet mi sie juz nie chce.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Niewiem ale dziwi mnie jedna rzecz. Po co tuningować taki motorek wizualnie???? Doda Ci to jakiejkolwiek prędkości???? Bo ja nie sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Greedo powinien to skomętowac,robi to bardzo dobże i dosadnie!Nawet mi sie juz nie chce....Nie tylko tobie... Jesli chcesz tuningowac jakikolwiek motocykl (wizualnie), to juz samo pytanie innych o zdanie swiadczy o twojej niepredyspozycji do takowego zadania.Jesli ktos chce tuningowac - musi wiedziec jak.Tuning wizualny to nie katalog z czesciami ... to sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do Icea_PL: Oczywiście zgadzam się w 100%. Tuning wizualny to nie katalog z czesciami ... to sztuka To było po prostu piękne określenie. Mam identyczne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 jednie co ja bym zrobił to zmienił podświetlenie zegara na niebieski to akurat mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi