radziok16 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 witam mam kartery do motoru i sa lekko wygiete na koncu probowalem je skrecic i nic jak odkrecilem po paru godzinach to jest to tak samo idzie je jakos wybrostowac ?? bo rozmyslam, nad rozgrzaniem tego i wtedy skrecic !! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Naucz sie pisac po polsku... Jak ci sie mogly kartery wygiac 8O ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 ja też nie bardzo rozumiem jak te kartery się odkształcily ... może srubokrętem i mlotkiem ktoś rozbierał silnik ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Najpirw wyprostuj o co ci chodzi, od czego wygiely sie kartery w jakich okolicznosciach itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 kupilem silnik i wal byl tak zapieczony ze nieszlo go wybic i poprostu od wybijania sie brzeg wygial podniosl sie w gore o1cm na koncu :-x jak skrecilem go chcociaz balem sie ze peknie to i tak niepomoglo odksztalcil sie tak jak byl mozna cos z tym zrobic czy raczej nie ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Nie można, chyba trzeba wyrzucić.Używaj przecinków i kropek. Nie będą nas oczy bolały.A silnika szkoda, takie są skutki rozbierania na siłę.Napisz o jaki silnik chodzi i jaka jest szczelina po złożeniu obu połówek. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 jak juz i tak masz na zlom oddac to mlotek i wal w druga strone :) i tak bardziej juz nie zaszkodzisz w romecie wyprostowalem karter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 A ja mysle ze duza siatka i na złom!Za aluminium słyszałem ze niezle płacą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 szczelina jest tylko po jedej stronie jakies 0.7cm jak sie sciagnie srubami to nie ma jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 To walnij uszczelkę, skręć i zobaczacz jak to działa i czy nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Za aluminium słyszałem ze niezle płacą nie bardzo :P - za miedź lepiej :D :twisted: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 To walnij uszczelkę' date=' skręć i zobaczacz jak to działa i czy nie cieknie.[/quote']cieknac napewno nie bedzie bo to jest z przodu silnika, prawie na samej gorze (kolo tej komory gdzie sie wal kreci - nie wiem jak to inaczej nazwac :-x ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 to chyba ci kompresja zniknie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 szczelina jest tylko po jedej stronie jakies 0.7cm jak sie sciagnie srubami to nie ma jej To ty optymista jesteś :-D 7 milimetrów ściągnąć śrubami... Ten temat to jakaś prowokacja, czy ja taki niekumaty jestem?Idę spać, tak będzie najlepiej... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 szczelina jest tylko po jedej stronie jakies 0.7cm jak sie sciagnie srubami to nie ma jej To ty optymista jesteś :-D 7 milimetrów ściągnąć śrubami... Ten temat to jakaś prowokacja' date=' czy ja taki niekumaty jestem?Idę spać, tak będzie najlepiej...[/quote'] Niestety, to zapewne nie prowokacja. Nie rozumiem tylko jakim cudem karter masz zgiety az 7 mm i nie pekl? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi