benkas Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam!!Jestem nowy na forum, więc może kilka słów o mnie. Od niedawna jeżdżę na dwóch kółkach. Narazie jest to skuter, ale przymierzam się do zakupu Suzuki DR-Z400 supermoto. Pochodze z małego miasta na Opolszczyźnie. Miałem niedawno małego szlifa i mam startą lewą stronę. Mam prośbę do Was, może ktoś będzie umiał mi pomóc. A więc potrzebuje naklejki reklamowe jakichkolwiek firm np. michelin, castrol, pirelli, co kolwiek.Pisałem do praktycznie wszystkich firm dostępnych w internecie maile i nawet do niemieckich i nic. Wiem, że może ktoś powiedzieć, abym poszedł do sklepu i kupił, ale przeszukałem wszystkie sklepy motoryzacyjne u nas i nie mają nic. U przedstawiciela michelin powiedzieli, że nie mają na stanie, ale żebym się pytał. Więc jeżeli miałby ktoś, a potrzebuje naklejki o wymiarach dł. 16cmx szer.8 cm (dwie), 12cmx8cm także dwie, i 22 cmx na 10cm (dwie).Oczywiście jeżeli ktoś mógłby mi wysłać troche inne to bardzo chętnie wezmę ze względu na to, że zawsze można inaczej przypasować i będzie ok.Ktoś może spytać dlaczego dwie z każdego wymiaru, otóż chciałem przykleić po obu stronach, tak aby nie było widać ze był szlif, co jest chyba zrozumiałe.Dodam jeszcze, że naklejki to wybór bardziej z sytuacji finansowej, bo nie mam kasy na wymiane plastików.Jeżeli ktoś bedzie chętny adres podam na maila bądź w tym samym wątku.Pozdrawiam.!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 To się nazywa ucziwy inaczej. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benkas Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 dlaczego?, dlatego, że szukam pomocy i sposobów na to, żebym mógł znowu jeździć! Wiem, że takie naklejki mozna dostać za darmo tylko, że akuraqt mi nie chca przyslac. Dodam ze kilku moich znajomych dostalo takowe, tylko było to w tamtym roku i już nie mają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 dlaczego?Dlatego , że chcesz wcisnąć komus sprzęt po szlifie jako nie szlifowany. Mam nadzieję , że jak kupisz swój nowy motocykl to się to zemści na tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benkas Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Nieeee, nie mam zamiaru go sprzedawać!!!! Może moja wypowiedz nie jest zabardzo jasna, ale żeby kupić nowy motor taki który napisalem potrzeba 25 tyś z hakiem, ja kupilem dopiero w tym roku w marcu skuter i mam zamiar jeździć nim przynajmniej ze dwa sezony, az po pierwsze naucze sie jeździć, a po drugie zdobede gotowke.przypomne, ze posiadacz dwóch kółek, przynajmniej jezeli o mnie chodzi, nie robi drugiemu nic złego, ja nie mam zamiaru finansowo jakoś zyskać, i wciskac komuś nic, jezeli faktycznie przyjdzie czas na sprzedaż wtedy kupiujący sie o wszystkim dowie. Z reszta mam dużo znajomych i wszyscy wiedza o tym co mam zamiar robic i czy pisze tu prawde czy nie.Napisze to jeszcze raz, wywalilem sie razem z dziewczyna i chodzi mi o estetyke, jest porysowany i chcialem jakos go obkleic azeby na miesie nie bylo widac brzydkich rys. Szkoda, ze jak czlowiek szuka pomocy to zostaje posądzony o to, ze chce drugiemu coś wcisnąc, to jest mozliwe tylko w "Polsce".pozdrawiam i nie zycz drugiemu, co tobie nie miło, ja na prawde mam dobre intencje a twój post troche mnie zdenerwowal o obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 pozdrawiam i nie zycz drugiemu, co tobie nie miło, ja na prawde mam dobre intencje a twój post troche mnie zdenerwowal o obraził. Też bym się wk*wił jakbym coś takiego przeczytał... Człowiek się pyta, a tu jakiś "detektyw z powołania" wyskakuje z oskarżeniami... Ehhh... Dobra nie zrażaj się, ktoś moze pomoże i będziesz miał te naklejki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Hej - napisz do castrola - oni prawie zawsze wysylaja. :) PS: Po pierwszym poscie tez odebralem to podobnie jak Husky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Jeśli niesłusznie posądziłem ciebe to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 nie masz kasy na nowe plastiki ! ale jak chcesz to przelec allegro w dziale motoryzacja/czesci motocyklowe (szczegolnie tuning) tam gdzies sa aukcje kolesi ktorzy robia na zamowienie naklejki ! fakt, ze mozesz wywalic ok. 100 zl, ale bedziesz mial takie jakie potrzebujesz (co do milimetra !) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benkas Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Hej - napisz do castrola - oni prawie zawsze wysylaja. :) Pisałem, napisałem około 100 maili do firm w polsce i zagranicą. Lipa, narazie jedna firma odpisała, że postarają się pomóc i to wszystko.Dzięki za odpowiedzi. Z tym allegro, też się zastanawiałem już, ale narazie z powodu braku kasy, musze szukać inych rozwiązań. Może sierpień będzie lepszym miesiącem i uda mi sie coś z wypłaty odłożyć.Co do tego posądzania o nieuczciwość, to moze moja wina, ze tak sformułowałem posta, ale myslalem, ze jak napisze ze mam tylko skuter to "Wy wszyscy motocykliści" pomyslicie ze jestem dzieciakiem itd.A na serio to przechodziłem u mnie w mieście wszystkie motoryzacyjne sklepy, wysłałem te kilkaset maili i do głowy przyszło mi to, żeby po prostu na forum napisać, moze ktoś pomoże. Jestem już powoli troche zmeczony tym i chyba w poniedzialek wyczyszcze go dokladnie i zaczne powoli smigac, bo juz nie moge sie doczekac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Zerknij na stronę www.grafnet.krakow.plKupowałem u nich kiedyś naklejki i wszystko odbywa się bez problemów A może zamiast naklejek spróbuj pokleić, żywicę epoksydową, utwardzacz i matę szklana kupisz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benkas Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Dzięki za adres strony. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi