Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam w HRG kilka opon enduro/cross w stanie róznym, między innymi Tył:Pirelli Scorpion MY83 140/80/18 EnduroDunlop D907 140/80/18 EnduroMitas EF05 140/80/18 EnduroMichelin Competition III 140/80/18 EnduroMitas C04 130/90/18 Cross Przód:Mitas C13 90/90/21 EnduroMichelin Competition IV 90/90/21 Enduro Może ktoś coś chce za friko? Jeden wszakże warunek - trza sobie samemu załatwić dostarczenie, bo ja nie mam na to niestety czasu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Jak to są te które ostatnio widziałem w HRG to jeszcze troszke mozna na nich polatać.Niektórzy na allegro za opony w wiele gorszym stanie chcą jeszcze dużą kase. Tak że polecam.Sam chętnie bym coś przyjoł na dokończenie za browara, mimo że tymczasowo jestem uziemiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja też, ja też :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Moge wziąć tylko Twój dokładny namiar adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Moge wziąć tylko Twój dokładny namiar adreso boże ,ale łaska :) "mogę wziąć" ja chetnie wezne wszystkie :Dtylko podaj mi adres a przyjade i pozbedziesz sie niepotterzebnych opon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Nie no może źle to ujełem powiem tak chętnie przyjme :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 www.hrg.pladres macie w mojej stopce.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 cholera 17 Kostki uzywki szukam moze ktos ma na zbyciu w zamian mam opone enduro - szosowa Michelina T66 :roll: 6mm bieznika Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam Jak ktos bedzie bral to niech wexmie kaplet dla mnie (do DT :)) cos z wyzszym bieznikiem bo ja mam prawie szosówki i wysle (oczywiscie zaplace za wysylke) dobroczyncom serdecznie dziekuje :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam Jak ktos bedzie bral to niech wexmie kaplet dla mnie (do DT ) cos z wyzszym bieznikiem bo ja mam prawie szosówki i wysle (oczywiscie zaplace za wysylke) dobroczyncom serdecznie dziekuje NIestety żadna z tych opon nawet nie zmieści Ci sie w wachaczu :? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 u szkoda to musze kupic siakas bo mam dosc niska :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Opon w tej edycji już nie ma. Rozeszły się wszystkie, z tego co wiem w różne części Polski.Ale chyba niebawem będzie kolejna dostawa, dam znać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Opon w tej edycji już nie ma. Rozeszły się wszystkie' date=' z tego co wiem w różne części Polski. Ale chyba niebawem będzie kolejna dostawa, dam znać. pzdr[/quote']szkoda :P już miałem jechać po jakies oponki do enduro, ale jesli nic juz nie ma , no to szkoda :D Pozdrawiam naszego sponsora jeśli chodzi o ogumienie uzywane - HRG :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi