Thomaszek Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Tlok mozesz wymienic jeden, ale nie ma sensu... Cena jest dosc mala wiec lepiej wymien odrazu dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motor Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 z tego co wiem cena tłoka to labo 5o złotych,albo około 182*50 to nieweim czy taka mała cena:)))ale no wsumie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 mam malutkie pytanie, czym podgrzac tlok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 To sie pociesz, ze do Suzuki 120 i to za jeden :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mam malutkie pytanie, czym podgrzac tlok ?? Opalarką bedzie najlepiej a jesli nie posiadasz takiego sprzetu to w piekarniku,mikrofali itd (najlepiej żeby mama nie widziała :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 wkladamy je na goraco - wejda jak w maslo po podgrzaniu tlokaZazwyczaj w jawie i cezecie nie miałem większych problemów z wciskiem sworznia na zimno rękami Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Zazwyczaj w jawie i cezecie nie miałem większych problemów z wciskiem sworznia na zimno rękamizalezy od tlokow i sworzni' date=' a roznie z tym bywa na rynku. dobrze spasowany sworzen [b']nie ma prawa[/b] wejsc w zimny tlok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Hehe może wszystko zależy od mojej ręki... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi