swiruradom Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Hej... mam ogromny zaszczyt zaprosić was na impreze AIR SHOW 2005 która to odbedzie sie w Radomiu w dniach 26-28.VIII.2005 (tj. ostani weekend sierpnia) więcej informacji co do ceny biletów, itd. znajdziecie na tej stronie: www.airshow.com.pl nie wiem czy mam sie :-) czy ;) , ponieważ mieszkam jakies 2km od lotniska. W związku z powyższym wypadało by zaproponować wam miejsce PARKINGOWE a mam go na jakies 12 +/- 3 motcykle - TAK TEŻ WŁAŚNIE CZYNIE. CZEKAM NA WAS Z OTWARTĄ FURTKĄ (BRAMĄ) :-) :-D ponieważ z poprzednich imprez tego typu znam przykre zdarzenia - tak więc przestrzegam - przed ZOSTAWIANIEM na wyznaczonych prakingach MOTOCYKLI (zapiete czy przy piete do słupa NIE WAŻNE - nie polecam) na którejś z imprez tak własnie motocykl był przypiety do słupa łancuch zostal rozciety a moto ...................... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 O szkoda że nie wcześniej bo w najbliższy weakeend będę akurat przelotem w Radomiu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 O szkoda że nie wcześniej bo w najbliższy weakeend będę akurat przelotem w Radomiu zapraszam - jezeli wybierzemy w miare równy teren mozemy - polatać razem ;) a co do IMPREZY to zawsze mozesz sie wybrac drugi raz :P to tylko 110 km w jedna- pewnie przyjdzie troche osób z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 jade jak tylko sie nic nie zmieni !!!! jestem za !!! i jak termin sie bedzie zblizał watek sie rozwinie moze i ustalimy cus konkretniej !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Byłem chyba cztery czy pięć lat temu. Fajna impreza jest na co popatrzeć zwłaszcza jak pogoda dopisuje. Może będę, jakby co to Świru trzymaj parkplac dla mnie ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Kurnaaaa ;) szkoda że tak daleko, ale mam w rezerwie parę dni wolnego, więc może się zjawię - czasu jeszcze sporo. Świru - zapewniasz tylko miejsca parkingowe czy ew. można by gdzieś rozbić namiocik i zrobić małego zlota forumowego ??? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 W Dęblinie byłem kilka lat temu.Fajna impreza, ale jak wróciliśmy z kumplem do maszyn , zobaczyliśmy kolejkę chyba z czterdziestu osób, po kolei wsiadali sobie na maszyny i robili na nich zdjęcia. Ale nerwa w nas puściła!!!!!!!!Pomysł z parkowaniem na prywatnym terenie to na pewno świetna sprawa. Jakbym się wybierał to dam znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Świru - zapewniasz tylko miejsca parkingowe czy ew. można by gdzieś rozbić namiocik i zrobić małego zlota forumowego ??? jakiś podróżników z dalekich stron moge przenocowac w domu ze 4 osoby wejda na to moje poddasze.wiecie starzy tyż jakiś góroli przyjmują (3dorosłe+dziecko) wiec nocleg tylko u mnie na poddaszu - a co do namiotu nie bardzo!!:P mieszkam w bliźniaku wiec nie moge sie porządzic zielenią na podwórku ;) znajac rodzine moja ( zazdrość ich zje i nie pozwolą na namioty) ale moge wam za to załatwić nad zalewem domki lub pole namiotowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 można by gdzieś rozbić namiocik i zrobić małego zlota forumowego ??? No i już przeszliśmy do konkretów. Kto wie może nawet będzie chwilka żeby na samoloty popatrzeć... ;) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 No i już przeszliśmy do konkretów. Kto wie może nawet będzie chwilka żeby na samoloty popatrzeć... ;)A to jest to cóś co niby tam w górze??? A po co??? Jeszcze przy zadzieraniu głowy coś w karku chrupnie albo jeszcze się człowiek potknie, lepiej pooglądamy se motorki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 lepiej pooglądamy se motorki taaa może jeszcze zrobimy konkurencyjną impreze - ciekawe gdzie bedzie wiecej osób :-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Odświeżam temat, bo termin się zbliża 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zaczyna się mi to podobać - bede :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Odświeżam temat, bo termin się zbliża NIEUBŁAGANIE się zbliża - co robimy........... Zaczyna się mi to podobać - bede Może warto coś zorganizować, mini zlot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi