młodymz Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Dzisiaj byłem na zlocie autek tuningowych organizowanego przez jeden ze śląskich klubów.autka nawet spoko, ale nie w tym rzecz. Pojawiły sie równiez jednoslady < na co liczyłe ;)> przyjechał pewien bolo swa mitshubishi a na lawecie przywiózł honde VTR model sp01. Gościu wiadomo typowy dres, więc odkręcił jeden z tłumików i dawaj na uciesze publiczności z pobliskiego parkingu przed dyskoteką na droge. niepowiem jeździł nawet, nawet. Tylko że bez kasku, kombinezonu itp. miał tylko bandame, bojówki i obcisła koszulke <wiadomo dlaczego>całe te pokazy odbywały sie na pobliskiej drodze, w normalnym ruchu często pomiędzy przejeżdząjącymi jak i zaparkowanymi samochodami wzdłuz drogi. Do całego obrazka nalezy jeszcze dodac wszechobecna gawiedź w sporych ilościach.o nieszczęście nietrzeba było długo czekać W pewnym momencie nasz dresik położył vtr, która szlifując uderzyła w zaparkowany samochód<na szczęście stojący tam ludzie zdąrzyli uciec. vtr urwany podnóżek, lusterko , pęknieta czasza, wgnieciony zbiornik , a dresikowi praktycznie nic sie nie stało< poobcierał łokieć i tyłek dodam jeszcze że posterunek policji znajdował sie jakieś 70 metrów od całej imprezy> patrzyli tylko na zlotowiczów i pokazy owego szpanera> po wypadku oczywiście co zrobili = wrąbali mandat kierowcy autka ponieważ był tam zakaz parkowania> sprawca wypadku zapłacił za szkody właścicielowi uszkodzonego autka,< niezgłaszając całej sprawy!>. nieodpowiedział natomiast za tak niebezpieczna jazde BEZ KASKU. niesprawdzono nawet jego papierów!!! < czyżby go juz wszyscy tam znali. co ciekawsze mandatem za złe parkowanie został ukarany tylko własciciel uszkodzonego auta, pozostałe źle zaparkowane samochody policja pozostawiła w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem w totalnym szoku!!! ciekawe jak to bywa na innych zlotach, pokazach tutaj zero bezpieczeństwa < ludzie biegajacy po normalnej ulicy niewyłączonej z ruchu, do tego gęsto zaparkowane samochody i smigajacy na jednym kole <no własnie kto? BO NA PEWNO NIE MOTOCYKLISTA>gosciu oczywiscie w dalszej części zlotu spalił doszczętnie gume, POWIEM TYLKO JEDNO: DOBRZE ŻE NIKOGO NIE ZABIŁ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 mi sie wydaje ze wystarczajaca kara bylo to ze wypieprzyl przed wieloma ludzmi i wtyd jaki musial go ogarnac ;) no ale coz kazdemu moze sie zdazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 BO NA PEWNO NIE MOTOCYKLISTA> WłaśnieOn nie kupił motocykla dlatego że lubi jeździć tylko po to żeby szpanować. U mnie też są tacy mają super sprzęty a robią 300km rocznie. Łatwo poznać:-dresy-koszulka-adidaski-koło w górze I jeszcze jedno taki nigdy nie pomoże w trasie (chyba że jesteś laską w mini) kiedyś popsuł mi sie sprzęt przejechało paru i nic. Patrze a tu stary poldek sie zatrzymał. Wysiada koleś i mówi że też kiedyś jeździł motocyklem. Pojechał do domu po klucze, potem naprawiliśmy sprzeta i w droge. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 ciekawe jak to bywa na innych zlotach' date=' pokazach tutaj zero bezpieczeństwa [/quote'] mogę obiektywnie napisać o tegorocznych zlotach:Koszelanka, Siedlce, Inowrocław, Września, Darłowobyło spokojnieco prawda było nocne strzelanie z wydechu czy wolne jazdy bez trzymankiale jednak nic sie nie stało, ludziska mieli kulturei chwała im za to 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 U mnie na zlotach jest zawaliscie, kazdy robi co chce dbajac o zdrowie swoje i innych tylko raz na zlocie byl wypadek koles nie wychamowal bo sie z qmplem scigali ale ucierpial tylko kierowca.. Robili to na pasie startowym u nas w miescie, nic zlego u nas raczej sie nie dzieje jest wyznaczony czas i miejsce do popisow.. A co to ziomka na VTR.. PEACE ;)) Gratuluje rozumu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 no to świerzynka ;) , własnie wróciłem ze zlotu w Łagowie było się już na kilkudziesięciu zlotch, ale w Łagowie miłe zaskoczenie, nie liczyłem, bo i po co ale kilka jak nie kilkanaście klubów MC z Niemiec, nie mniej z z Polski, żadnych dymów, a siedziało się do 4 rano każdego dnia :mrgreen: a siły porządkowe - członkowie klubu Łagów 96, Hertz, Policja i .....niemieckie Polizai pees. trza też napisać o organizacji zlotu, koszulka, znaczek, trzy posiłki (serwowane z resaturacji), 10 piw, kapele grały już w piatek od 20.00, laseczki, :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ten sam gostek był na motobajzlu w Katosach. Też śmigał na kole ubrany w strój dla prawdziwego drecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 W Inowroclawiu to JA :twisted: strzelalem. Wywalilo mnie z wyra o 1:00 i do 3:00 jezdzilem w kolkoczasem strzelajac. Ale bezpiecznie bylo nadzwyczaj.To samo w Tolkmicku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ten sam gostek był na motobajzlu w Katosach. Też śmigał na kole ubrany w strój dla prawdziwego drecha.z tego co sie dowiedziałem to ten gościu jest handlarzem z którym nie warto zadzierać :twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi