jacho 15 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Chcial bym zobaczyc jakis filmik z tym podwojnym backflipem Ja widzałem ten trick... ale tylko na BMX :) chociaż motorem też ale tylko do basenu i też niebyły to 2 obroty tylko 1,5... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja z bearshare sciagnolem sobie filmik jak pastrana cwiczyl double backflipa , fajnie to wyglada, ale jak narazie skakal do basenu z gąbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Kiedys sciagnelem filmik pt double backflip i Degan zrobil dwa backflipy jeden za drugim :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ja sciagnalem tak jak pisal RO i wszystko bylo elegancko film zassalem emulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam,Wiecie cos juz o RED BULL X FIGHTERS 2006? Bardzo wazne bo mozliwe ze na nie pojade 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jak by kto chcial to ja zrobilem divx'a z red bull'a - mam jeszcze Nokia Air+Style Games 2005 - wlasnie co przerobilem to na DVD bo na MOTORS TV lecialo - a teraz leci od kilku dni freestyle z genewy wiec musze to przechwycic - jak ma ktos MOTORS TV to w sobote o 17:25 znowu to bedzie. Poza tym na AB Moteurs duzo tego jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Mam oba programy... ale fuck.. nie moge nic ciekawego złapać nigdy :| cały czas sie ścigają po śniegu :D to już sie zrobiło nudne :P Miałem jeszcze jeden progam tylko i wyłącznie o enduro/cross.. ale nie działa :P pieprzona satelita :| Myszon Nokia Air fajne było ;) Jak by sie szykowała jakaś większa impreza o której byś wiedział to daj znać ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Chciałbym zobaczyć jak młody Pilar robi tego backflipa (to było chyba na Nokia Air) :D Jeżeli ktoś ma link do takiego filmu to niech zapoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Oglądaj w sobote na Motors TV o 20:00 Shark Extreme - też fajne - ja niestety nie nagram bo wesele kręce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi