adam87 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ja już mam zarezerwowane bilety i idziemy jutro z kolegami do cinema city :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 adam87 to moze się zobaczymy =) ile kosztuje bilet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ulgowy 14 normalny 17 ale radze wczesniej kupic albo zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Jak by ktos nagrał na kompa ... albo zzżucił z vhs było by super 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No tak jutro trzeba obejrzec w polsacie tego Red Bulla Festiwala :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Jak by ktos nagrał na kompa ... albo zzżucił z vhs było by super No na VHS to nagram napewno, jak mi się trochę oczy rozkleją bo dopiero wstałem to do brachola zadzwonię, on ma chyba możliwość zgrania na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 ulgowy 14 normalny 17 ale radze wczesniej kupic albo zarezerwować mi powiedzieli ze nie kosztują 7 zł w cinema... juz zarezerwowałem i jade dzis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mi powiedzieli ze nie kosztują 7 zł w cinema... juz zarezerwowałem i jade dzis Very Happy To pewnie zaleznie od miasta,np. na slasku 7 zl, w czewie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Właśnei jak to jest na polsat jest o 23.10 i trwa do 00.15,a na eurosporcie zaczyna się o 22.35 i trwa do 00.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 A w cinema city zaczyna sie o 22.30 i trwa 120 minut. Oj fajnie bedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 mi powiedzieli ze 130 minut:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja na stronce czytalem, ze 120. A strone maja zakrecona jak swinski ogon! U nas juz prawie wszystkie miejsca zajete - nei przypuszczalbym, ze bedzie takie zainteresowanie! Moze w koncu po tej transmisji cos sie zmieni w polskiej TV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 może będą częściej puszczać takie programy :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja już się cieszę od 2 tygodni :). Na www.redbullxfighters.com można też oglądać, ale to dla ludzi z szybkim łączem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Dla nie mogących się doczekać zapodaję krutką zajawkę z 2003 roku.http://www.xl600.go.pl/foto/RB2003.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi