Pawel Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wiecie dalczego w Niemczech jest stopniowanne prawo jazdy? Po to żeby się dzieciaki (bez obrazy, wiecie co mam na myśli) nie zabijały. Na początek proponuję lekka 500, na przykład Suzuki GS500E. Fajny sprzęcik, jeździłem takim kilka razy. Ma już trochę kopa "prawdziwego motocykla" a zarazem jest na tyle prosty i fajny w prowadzeniu, że początkujący jeździeć taki jak Ty (i ja :D ) nie będzie miał problemów. Jak mi nie starczy kasy na XJ600, to kupię właśnie gs`a.pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 ble ble ble ten sam temat "czy cbr900rr dobre na pierwsze moto" ja nie moge same dresy tylko motory kupują i od razu <100ps?? a niech kupują i sie zabijają bedzie więcej organów na przeszczepy Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2002 ... dla nas???My przecież jeździmy bezpiecznie, spokojnie, odpowiedzialnie, dosiadamy coraz większych maszyn, a nie od razu smoków .... nam się nic nie może stać. Ja życzę wszystkim dresom na motocyklach długiego życia i bezpiecznej (bezwypadkowej) jazdy - przy dzwonie, w coś muszą przydzwonić, nie? Jak mają nie jedzić, to lepiej niech giną na dyskotekach, meczach itd .... ja tam nie chodzę, więc mam w dupie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 17 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2002 eh tam,od razu dawcy-ja pare motorkow przerobilem i jedyny wypadek mialem 14 lat temu na...ETZ przy 45 km/h w miescie(maluszek zajechal droge-a mi prawie nozke ucieli)pozniej 4 lata przerwy(nie przecze ze strachu)i GSX-R750 z"tylko"98 KM a pozniej byly silniejsze...moj wniosek jest taki ze roznie to bywa ale jezdzac Z GLOWA mozna jezdzic wszystkimaha jeszcze jedno przesiadalem sie z GSX-R 1000(160 KM)na DR 800(50 KM)i co mnie zaszokowalo na pierwszej jezdzie to nie brak mocy czy powolnosc tylko bardzo slabe hamulce i zawieszenie(moto bylo nowe)-mialem z tym naprawde problem-po GSX-R.i uwazam ze moto typu sport jest superbezpieczne jesli sie nie przesadza...jakie to proste.ja osobiscie szybkiej jazdy mam dosc? ale tez paru lat potrzebowalem(a dzisiaj nie raz mnie korci ehhh...)a motorek ktory kolega proponuje nadaje sie swietnie do turystyki,ale o tym wszyscy zapomnieli koncentrujac sie na odkrecaniu... pozdrawiam wszystkich motomaniakow(od 50 ccm do....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 17 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2002 ble ble ble ten sam temat "czy cbr900rr dobre na pierwsze moto" ja nie moge same dresy tylko motory kupują i od razu <100ps?? a niech kupują i sie zabijają bedzie więcej organów na przeszczepy Te organy już się nie nadają do przeszczepu, bo jak rozepniesz kombinezon to gość wypływa z niego.Pomyślcie o tym wszyscy, którzy kupujecie 1000cm3 jako pierwszy motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi