Gość spiderr Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 co sądzicie o motorku YAMAHA XS 650? Pozdrawiam i porosze o opinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 według mnie niełży klasyk, ale najlepszy z tej serii to był xs 1100!!! to dopiero maszyna!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Japonska wersja BSA Twina, z walkiem rozrzadu w glowicy, niecieknaca olejem z porzadna instalacja elektryczna i lepszymi hamulcami.Co do zawieszen i ramy nie jestem pewien czy byly lepsze od oryginalu.Ciekawym kto w Polsce tak stary motocykl sprzedaje, jezeli nie jest szczegolnie zadbany czeka cie generalka, co kosztuje troche kasy jesli ma byc porzadnie zrobione.Motocykl ma silne oparcie w internecie, glownie amerykanskie grupy fanow robia cuda z tym staruszkiem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 rewelacyjny sprzet... zgadzam sie z Adamem M. - w niemczech wszystkie czesci dostepne, pasjonatow nie brakuje.XS1100 to niestety nie to samo. Zwykly 4 cylindrowiec bez polotu... sorry, ale porownanie tych 2 modeli nie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Japonska wersja BSA Twina, z walkiem rozrzadu w glowicy, niecieknaca olejem... Adam, nie orientujesz się może czy wyciek spod uszczelki popychacza sprzęgła (clutch pushrod seal) w takim motocyklu byłby trudny do naprawy? Pozdrawiam Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Prawde mowiac nie wiem, wszystko zalezy co trzeba zdjac zeby sie do niego dostac. Ale nie sadze zeby bylo to bardzo skomplikowane. BSA nie ma wogole takiej uszczelki a jezdzi i nie cieknie, to samo z uszczelka walka zmiany biegow czy kopniaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy9977 Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 A ja wiem kto w Polsce ma takich 5 w swojej szopie;) I właśnie pod koniec tygodnia nabedę taki sprzęt. Koleś podrzuci mi 2 motory bo w moim jest elektryka do roboty i bede miał na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi